Τι να περιμένετε από το Star Wars Battlefront 2 μέσα στο 2018

Νέα modes και νέες δυνατότητες.Μετά την ανακοίνωση της ένταξης του arc των Clone Wars, μέσω του...

Νέα modes και νέες δυνατότητες.

Μετά την ανακοίνωση της ένταξης του arc των Clone Wars, μέσω του ομώνυμου επερχόμενου DLC, η ΕΑ δημοσιοποίησε όλα όσα πρέπει να περιμένουμε από τον τίτλο πριν το 2019.

Ξεκινώντας από τον Ιούλιο, το Star Wars Battlefront II θα υποδεχτεί ένα νέο Hero Starfighters mode στο οποίο δύο ομάδες των τεσσάρων ατόμων θα μάχονται με γνωστά διαστημόπλοια που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες.

Παράλληλα θα προστεθούν νέες δυνατότητες όπως αυτή του να μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε τα φωτόσπαθα κατά βούληση. Η απόκρουση των βολών με τα lightsabers θα έχουν αντίκτυπο στο stamina του ήρωα και οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνιση του επιλεγμένου χαρακτήρα πριν την έναρξη κάθε γύρου. Η ΕΑ επίσης δήλωσε ότι το Hero Showdown θα δεχτεί ορισμένες βελτιστοποιήσεις.

Τον Αύγουστο, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν την εμφάνιση των troopers βάσει αυτών που γνωρίσαμε στα Clone Wars. Επίσης, μέσω των credits ή των crystals θα μπορείτε να αγοράσετε Emotes και Victory Poses. To Star Wars Battlefront II πρόσφατα επανέφερε τα microtransaction μέσω των crystals.

Καθώς πλησιάζουμε προς το φθινόπωρο τα σχέδια της ΕΑ θολώνουν, ωστόσο οι παίκτες θα είναι σε θέση να παίξουν ως General Grievous και Obi-Wan Kenobi.

Παράλληλα η εταιρεία μας προϊδεάζει για ένα νέο μεγάλο mode, δίχως δίνοντας πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Άλλες αλλαγές που θα δούμε μέσα στο φθινόπωρο είναι και ο εμπλουτισμός της “γκαρνταρόμπας” των clone troopers και των ηρώων.

Οι οπαδοί των Clone Wars δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ καιρό για επιπλέον υλικό, καθώς η ΕΑ σκοπεύει να φέρει τους Anakin Skywalker και Count Dooku ως playable characters μαζί με τον χάρτη Geonosis μέσα στα τέλη του έτους.

Τα πρόσφατα updates αφορούσαν τις εμφανίσεις των ηρώων από την πρόσφατη spin-off ταινία Solo: A Star Wars Story.

Ο Ben Walke, διαχειριστής κοινότητας της EA, δήλωσε μέσω του Twitter ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις ενημερώσεις του Ιουλίου την ερχόμενη εβδομάδα και ότι αυτά που μάθαμε δεν είναι όλα πρέπει να περιμένουμε για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.