Λουτσέσκου: “Αν αποφασίσω να φύγω, θα μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο” (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη και τον Γιάννη Πάγκο για τον επικείμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον ίδιο και για το αν σκέφτεται το αήττητο σερί.

Για την κλήρωση του κυπέλλου, που έφερε τον Αστέρα στο δρόμο του ΠΑΟΚ…
«Είναι ένας ημιτελικός Κυπέλλου. Θα είναι ένα νδιαφέρον ματς, όλοι θέλουν το τρόπαιο, είναι το όνειρο κάθε  ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στο ματς με τον Ατρόμητο.»

Αν είχε κάποια προτίμηση σχετικά με τον αντίπαλο…
«Δεν είχα κάποια προτίμηση, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος θα κάναμε την ίδια προετοιμασία.»

Για το ματς και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού…
«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε το ματς. Παίξαμε απέναντι σε μια νεαρή και ταλαντούχα ομάδα, αποφύγαμε την πίεση, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και συνοχή. Είναι θέμα νοοτροπίας και γνώσης να διαχειριστούμε στιγμές –κλειδιά μέσα σε ένα ματς.»

Αν θεωρεί σημαντικό το αήττητο του ΠΑΟΚ…
«Δεν το σκέφτομαι πολύ, αν περάσει από το μυαλό μου αισθάνομαι καλά γιατί δείχνει την καλή νοοτροπία της ομάδας. Τώρα είμαι  συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι. Ενδεχομένως σε μερικά χρόνια να το σκεφτόμαστε και να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.»

Αν τον κουράζουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του…
«Δεν ασχολούμαι με αυτά, δεν μιλάω με κάποια ομάδα από το εξωτερικό. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σέβομαι απεριόριστα τον πρόεδρο της ομάδας, που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία. Αν θελήσω να φύγω θα μιλήσω πρώτα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και θα αποφασίσουμε μαζί. Αν αποφασίσω να φύγω και να ασχοληθώ με οτιδήποτε ακόμη κι αν δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ότι κι αν είναι αυτό είτε να ασχοληθώ με τα ζώα που αγαπώ ή με τη γυναίκα μου, που έχει θυσιάσει πολλά για μένα, θα το συζητήσω πρώτα μαζί του.»

Για τον Ατρόμητο…
«Είναι 3η στο πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά και αυτό είναι δείγμα καλής νοοτροπίας, είναι ομάδα, που τρέχει πολύ, δεν της αρέσει να έχει την μπάλα, προτιμά να παίζει άμυνα και να χτυπά με αντεπιθέσεις και το κάνει πολύ δυνατά. Αμύνεται man to man στη ζώνη, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις τους και να εκμεταλλευτούμε όποιον χώρο μας δοθεί.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.