Στην Πολωνία ο Πρόμπιερζ

Στην Πολωνία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις.

Στην Πολωνία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο προπονητής του Αρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, αλλά και για να μαζέψει τα πράγματά του, πριν επιστρέψει οριστικά, πια, στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγει φρόντισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι την εβδομάδα που προηγήθηκε είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της φιλοσοφίας και προπονητικού του σκεπτικού.

Πλέον, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον θα επικεντρωθούν από την Τρίτη και μετά στην προετοιμασία της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ματς στο οποίο αναμένεται  ο Αρης να παρουσιάσει τα πρώτα στοιχεία της δουλειάς που έγινε με τον Πολωνό τεχνικό, καθώς η επαφή που υπήρξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο για κανέναν.  

Πάντως αρχικές εντυπώσεις είναι θετικές, διότι πρόκειται για έναν προπονητή που αρέσκεται στη δουλειά (πέρασε σχεδόν όλες τις ημέρες στο Ρύσιο), έχει δίψα για διάκριση (χαρακτηριστικό της ηλικίας του), ενώ είναι λάτρης της πειθαρχίας την οποία επιβάλει με κάθε τίμημα.

Ήττα για τις γυναίκες

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αρη από τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της πόλης, με σκορ 1-4. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης» και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων.

Τα γκολ για τις νικήτριες πέτυχαν οι Παντελιάδου, Αδαμάκη, Ντιμιτρίεβιτς (2). Ο Αρης μείωσε με την Λαγουμτζή.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Καδιάνου, Λαγουμτζή, Κωνσταντίνου, Γρηγοριάδου, Χουτουριάδου (69′ Τσαγκαλίδου), Τερζοπούλου (77′ Γκόγκα), Μαντατζή, Μήτκου, Καρκατζίνου, Παπαδοπούλου (62′ Τσιλιφίκα), Κηπουρού.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αδαμάκη, Παντελειάδου, Σπύρου, Δημητρίου, Ντιμιτρίεβιτς, Χατζηγιαννίδου (49′ Φιλιππίδου), Μουρατίδου Μ., Μουρατίδου Ελ., Γκατζογιάννη, Βλασιάδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.