Η μεγαλύτερη γιορτή Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) θα διοργανώσει για 7η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή Εργασιακού Αθλητισμού, στην Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) θα διοργανώσει για 7η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή Εργασιακού Αθλητισμού, στην Ελλάδα. Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού αποτελούν, πλέον, θεσμό για τη χώρα μας. Για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσουν εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς που, ήδη, έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018, σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, στο Village Bowling – The Mall Athens και το iBeach Volleyball Club.

Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού θα είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. 
Η πραγματοποίηση των 7ων, κατά σειρά, Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευση στην διάδοση της ιδέας του εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα τόσο από τον Οργανισμό όσο και από τις Εταιρίες και τους Φορείς που υποστηρίζουν τους αγώνες με συμμετοχές σε ετήσια βάση, μεταξύ αυτών ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Όμιλος Φουρλή, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η Lamda Development, η Media Strom, η Διώρυγα Κορίνθου, o Παπαστράτος, η British American Tobacco Hellas και πολλές ακόμη εταιρείες με αναπτυγμένη κουλτούρα εργασιακού αθλητισμού. Η επιτυχία των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού πιστοποιείται διαχρονικά και από την πληθώρα Ευρωπαϊκών και Διεθνών συμμετοχών με αποστολές από κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού. 

Το 2018 οι αγώνες θα εμπλουτιστούν με ακόμη περισσότερα αθλήματα και happenings. Για πρώτη χρονιά οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε 11 αθλήματα: Ποδόσφαιρο 5×5 (ανδρών), Μπάσκετ 5on5 (ανδρών), Μπάσκετ 3on3 (ανδρών), Beach Volley 3vs3 (μικτό), Beach Volley 2vs2 (μικτό), Bowling (ατομικό – διπλό – ομαδικό), Ping-pong (ανδρών – γυναικών), Tennis (ανδρών – γυναικών), Σκάκι (ανδρών – γυναικών), Αγώνας Δρόμου (ανδρών – γυναικών), Darts (ανδρών – γυναικών). 
Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεΐκου! 

Οι εγγραφές για τους 7ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού έχουν ξεκινήσει. 

Περισσότερες πληροφορίες/Εγγραφές www.hocsh.org


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.