Περπέρογλου: “Έπρεπε να έχουμε προκριθεί”

Ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα έπρεπε να έχει προκριθεί στο Final 4 του Βερολίνου και πως σε γενικές γραμμές, οι “μπλαουγκράνα” είχαν μια καλή χρονιά στην Euroleague.

Ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα έπρεπε να έχει προκριθεί στο Final 4 του Βερολίνου και πως σε γενικές γραμμές, οι “μπλαουγκράνα” είχαν μια καλή χρονιά στην Euroleague. Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως η ομάδα του ήταν άτυχη στο τέταρτο ματς της προημιτελικής σειράς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Χαρακτηριστικά, ο Περπέρογλου τόνισε: “Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε στο Final Four. Ήμασταν άτυχοι στο τέταρτο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη σειρά εκεί. Πιστεύω, πάντως, πως το ότι είμαστε εκτός Final Four δεν αντιπροσωπεύει την καλή χρονιά που κάναμε στη Euroleague. Ίσως είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, αλλά σε πολλά παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα, όπως κάνουμε και στο πρωτάθλημα. Πλέον είναι ώρα να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.