Καλύτερος Νέος Παίκτης ξανά ο Κόνιαρης

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική σεζόν, ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της Α1 Ανδρών.

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική σεζόν, ο Αντώνης Κόνιαρης αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της Α1 Ανδρών. 

Ο 21χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 10 προτιμήσεις σε σύνολο 28 (35,71%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της A1, με τον Μιχάλη Λούντζη των Τρικάλων να έρχεται δεύτερος (7 ψήφοι, ποσοστό 25%). 

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο Κόνιαρης συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 43,59% με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, τον οποίο ψήφισε το 17,95%. Στην ψηφοφορία του κοινού, ο 21χρονος, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από ηλικίας 14 ετών, το 2011, έως το 2014, στην συνέχεια έπαιξε στον Παναθηναϊκό (2014-16) και επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στον «Δικέφαλο του Βορρά», συγκέντρωσε το 26,23% των προτιμήσεων έναντι 24,26% του Μήτογλου.

Ο Κόνιαρης, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων πέρυσι το καλοκαίρι στην Κρήτη, δήλωσε για τη νέα διάκριση του από τις ΗΠΑ όπου συμμετέχει σε καμπ ατομικής βελτίωσης: «Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα το καλοκαίρι».

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας», επισήμανε ο Κόνιαρης και πρόσθεσε: «Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.