Ο άγνωστος «Χ» αποκαλύπτεται …

Μια άγνωστη – για τους – περισσότερους – φιγούρα εμφανίστηκε στο «Bildeberg Sports Park» στο Οοστερμπεεκ τη δεύτερη ή την Τρίτη μέρα της παρουσίας του ΠΑΟΚ εκεί για το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ενας ψηλόλιγνος, ξανθός, νεαρός που είχε επικοινωνία κατά κύριο λόγο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Μια άγνωστη – για τους – περισσότερους – φιγούρα εμφανίστηκε στο «Bildeberg Sports Park» στο Οοστερμπεεκ τη δεύτερη ή την Τρίτη μέρα της παρουσίας του ΠΑΟΚ εκεί για το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ενας ψηλόλιγνος, ξανθός, νεαρός που είχε επικοινωνία κατά κύριο λόγο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του. Λίγες ημέρες μετά, δύσκολα τον ξεχώριζες ανάμεσά τους καθώς ντύθηκε ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα μέλη της τεχνική ηγεσίας. Μέσα από συνέντευξη που έδωσε σήμερα, ο … άγνωστος «Χ» αποκαλύφθηκε.
Πρόκειται για τον 34χρονο Νικουλάε Γκριγκόρε, βοηθό προπονητή στην Κ17 της Ρουμανίας. Ενα πρόσωπο αρκετά γνωστό για να το εμπιστευτεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όταν ακόμη ο Γκριγκόρε ήταν ποδοσφαιριστής. Στις σχετικές δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Γνώριζα πως πήγαινα να παρακολουθήσω τις προπονήσεις ενός σοβαρού κλαμπ. Δεν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν τους είδα, αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Για τις περισσότερες ομάδες, αυτή είναι η διαφορά και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στις προπονήσεις με τα … drones αλλά στο πως είχαν τον έλεγχο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών τους. Τα προγράμματα που χρησιμοποιεί το επιτελείο του Λουτσέσκου είναι άγνωστα για εμένα. Στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες που προπονώ, νομίζαμε ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις μικρομεσαίες ομάδες του ρουμανικού πρωταθλήματος, αυτά τα μηχανήματα δεν ελέγχουν απλά πόσα χιλιόμετρα διένυσε κάθε παίκτης αλλά πολλά περισσότερα όπως την απόσταση στο σπριντ, το πόσες φορές σταματάει ένας παίκτης και άλλα. Ετσι, το επιτελείο σχηματίζει μια καλύτερη άποψη αναφορικά με το πως ανταποκρίνεται κάθε παίκτης στην προπόνηση».
Και συνέχισε: «Στην αρχή ένιωσα… ντροπή που βρισκόμουν εκεί γιατί όλα μου φάνταζαν τέλεια, οι προπονήσεις, οι τεχνικές λεπτομέρειες, όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Ενας από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ μου έδωσε μια φόρμα προπόνησης και αυτό με εξέπληξε θετικά. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ραζβάν έχει αλλάξει, συμμετέχει ενεργά σε ότι αφορά την ομάδα του και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αλλά μου φάνηκε ακόμη πιο παθιασμένος για την προπονητική ή είχα καιρό να συνεργαστώ μαζί του και ξέχασα πως δουλεύει. Είδα πολλούς παίκτες να συμμετέχουν στα παιχνίδια και στις προπονήσεις, ακόμη και εκείνοι που κάθονταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλης αξίας και εξαιρετικής προσωπικότητας».
Για να καταλήξει: «Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του έναν πρωταθλητή Ευρώπης, τον Βιεϊρίνια, δύο παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ, τον Πρίγιοβιτς και τον Ουάρντα, τον Ελ Καντουρί, τον Πέλκα και τον Βαρέλα και όλοι έδειξαν ότι είναι δεμένοι στον μέγιστο βαθμό, αυτό είναι που μου άρεσε και περισσότερο στον ΠΑΟΚ. Πραγματικά ένιωσα ωραία, βλέποντας ότι ο Λουτσέσκου έχει καταφέρει να… χτίσει μια τέτοια ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.