Ζήτησε συγγνώμη ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ απολογήθηκε σήμερα (7/3) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υβριστική δήλωσή του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον

Με γραπτή δήλωση, που μετέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυροομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, απολογήθηκε σήμερα (7/3) ο Ρασβάν Λουτσέσκου στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τη βρισιά που ξεστόμισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου των “ασπρόμαυρων”, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στην Τούμπα.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του “Δικέφαλου”, με τη σημερινή δήλωσή του ζητάει συγγνώμη και τονίζει ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον. Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».
Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, τόνισε στη διάρκεια της εκδίκασης: “Δεν τιμά ένα δημόσιο πρόσωπο να εκφράζεται έτσι, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη η ψυχική του φόρτιση. Του ξέφυγε μια λέξη που χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην κοινωνία. Εξέφρασε μια κρίση για τον τρόπο παιξίματος της αντίπαλης ομάδας και για το γεγονός ότι δεν έκαναν σέντρα”.
Ο έτερος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, ο Λάμπρος Μπίρδας, επικαλέστηκε δεδικασμένο με τον Τζιμπρίλ Σισέ μετά από ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το 2011, όταν ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος δεν του είχε ασκήσει δίωξη. “Δεν υπήρξε κάποιος θιγόμενος, ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν προσδιορίζεται το πρόσωπο”.
Σε ό,τι αφορά στο αν ο Λουτσέσκου πρέπει να θεωρηθεί υπότροπος ή όχι, ο κ. Μπίρδας είπε: “Για να θεωρηθεί υπότροπος, πρέπει να έχει επαναλάβει την ίδια παράβαση. Όμως, την προηγούμενη φορά στράφηκε κατά των δικαιοδοτικών οργάνων για το περσινό πρωτάθλημα. Δεν είναι το ίδιο αδίκημα”.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Λουτσέσκου έχει τιμωρηθεί ήδη μία φορά για απρεπείς δηλώσεις αυτή τη σεζόν και ο Πειθαρχικός Κώδικας αναφέρει ότι στην τρίτη τιμωρία για το συγκεκριμένο άρθρο, προβλέπεται και αφαίρεση ενός βαθμού από την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.