Αντίο μας λέει το ‘The Culling 2’

Πίσω στα παλιά...Η Xaviant αποφάσισε να κλείσει το Culling 2 και προσπαθεί να δώσει τα χρήματα...

Πίσω στα παλιά…

Η Xaviant αποφάσισε να κλείσει το Culling 2 και προσπαθεί να δώσει τα χρήματα πίσω σε όσους το αγόρασαν. Επιπλέον, θα κάνει reboot το πρώτο παιχνίδι ως free-to-play.

Μέσω ενός επίσημου βίντεο στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube, ο υπεύθυνος επιχειρήσεων, Josh Van Veld, ζήτησε συγγνώμη από τους fans του παιχνιδιού για την άσχημη έναρξη που έκανε το Culling 2 την προηγούμενη εβδομάδα. Η απόφαση να κλείσουν το Culling 2 πάρθηκε μετά από παράπονα ότι παράτησαν το παλιό παιχνίδι, την μειωμένη έμφαση που έδωσαν στη melee μάχη, τον λίγο κόσμο που έπαιζε και γενικότερα μια αρνητικότητα που το περιτριγύριζε.

“Μας ήταν δύσκολο να κατανοήσουμε την όλη κατάσταση”, είπε ο Van Veld. “To The Culling 2 δεν ήταν το παιχνίδι που ζητήσατε και δεν ήταν το παιχνίδι που περιμένατε ως μια άξια συνέχεια του The Culling.”

Η Xaviant βρίσκεται αυτή την στιγμή στη διαδικασία επικοινωνίας με τις Valve, Sony και Microsoft σε μια προσπάθεια τους να αφαιρεθεί το παιχνίδι από τα καταστήματα τους και όσοι το αγόρασαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.