Η Παρί και το 97%

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι έχοντας την «προίκα» του 2-0 στην Αγγλία κι οι αριθμοί είναι εμφανώς υπέρ της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδεχόμενη απόψε (6/3, 22:00) τη  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιθυμεί να ολοκληρώσει την αποστολή, την οποία είχε εκκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου στο «Ολντ Τράφορντ», όταν είχε επικρατήσει με 2-0. 

Τα θεμέλια πρόκρισης είναι σίγουρα γερά, ειδικά από τη στιγμή που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πηγαίνουν στο Παρίσι λαβωμένοι και με πολλές απουσίες, ωστόσο τα πεπραγμένα του Άγιαξ στο «σπίτι» της Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν λαβή σε όσους πιστεύουν στην ανατροπή, αν και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. 

Σε κάθε περίπτωση οι αριθμοί δείχνουν Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς από το 1980-81 σε 377 περιπτώσεις διπλών αναμετρήσεων στα Κύπελλα Ευρώπης, η ομάδα που πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στο 97% εξ αυτών. Η παρέα του Εμπαπέ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 16 τελευταία εντός έδρας ματς Champions League –πέρσι από τη Ρεάλ με 2-1 στη φάση των «16»- μετρώντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. 

Συν τοις άλλοις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ φάση με διαφορά δύο γκολ, από τις 26 Απριλίου 2011, όταν κι είχε επιβληθεί με 2-0 της Σάλκε στη Γερμανία. Κάτι που θα προσπαθήσει να πράξει κι απόψε στο «Παρκ ντε Πρενς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.