Έτοιμες οι Πλατανιώτη και Σολωμού

26/07/2012 • 13:36
Έτοιμες οι Πλατανιώτη και Σολωμού
  • shares

Πανέτοιμες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δηλώνουν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη κι Δέσποινα Σολωμού. Το ελληνικό δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης τόνισαν πως έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Αρχικά, τόνισαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Πλατανιώτη: «Καταρχήν από αύριο πρόκειται να αρχίσει το φορμάρισμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλο αυτό τον καιρό δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Από εδώ και στο εξής θα μειωθεί η ένταση των προπονήσεων, προκειμένου να είμαστε ξεκούραστες. Γενικά, η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένες. Υπάρχει μεν μια κούραση, αλλά γνωρίζουμε το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και το αποτέλεσμα που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Είμαστε πολύ σίγουρες για την εμφάνισή μας, κι εγώ και η Δέσποινα, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα διεκδικήσουμε μια θέση στην 8άδα και ακόμα καλύτερα».

Σολωμού: «Είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενες και υπερήφανες που πήραμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Η προετοιμασία ήταν πολύ δύσκολη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε πολύ έτοιμες, ωστόσο μένει μόνο να τελειοποιήσουμε ορισμένα πράγματα. Στόχοι μας είναι να εκτελέσουμε το πρόγραμμά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, να ικανοποιήσουμε τις προπονήτριές μας και να μπούμε στην 8άδα. Θεωρώ ότι ανάμεσα στους ισχυρούς αντιπάλους μας είναι η Ιταλία, η Γαλλία, η Αγγλία και η Αμερική. Αυτές είναι οι ομάδες που μαζί με τη δική μας διεκδικούν τις πρώτες θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD