Γιαννακόπουλος: «Να μην είναι μπαρούφα»

Να τελειώσει άμεσα το θέμα με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ θέλει ο Θανάσης Γαιννακόπουλος.

Να τελειώσει άμεσα το θέμα με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ θέλει ο Θανάσης Γαιννακόπουλος. Όπως υπογράμμισε κατά την είσοδό του στα επίσημα του ΟΑΚΑ, ελπίζει πως το συγκεκριμένο θέμα να μην είναι «μπαρούφα».

Αρχικά, ο Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Όλοι περιμένουμε τον Πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα. Που να ξέρει κανείς αν θα τα βαλει τα λεφτά ή είναι επιθυμία του να πάρει τον Παναθηναϊκό. Αυτό το εύχομαι αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα γιατί τώρα τους χρειάζεται».

Και συμπλήρωσε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Εκείνο που χαίρομαι πολύ είναι πως θα υπάρχει πολύς κόσμος. Τώρα αν έρθει ο Τζιμπρίλ Σισέ αυτό μου είναι σχετικά αδιάφορο γιατί δεν παίζει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνον, βοήθησε αλλά πρέπει να κοιτάμε την σημερινή πραγματικότητα. Ελπίζει αυτή η χρονιά να είναι καλή για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερη ομάδα και είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.