Η Microsoft δεν δέχεται να καθυστερήσει άλλο το Crackdown 3

Επιτυχία ή όχι, θα βγει τον Φεβρουάριο.To Crackdown 3 είναι γνωστό για τις συνεχόμενες...

Επιτυχία ή όχι, θα βγει τον Φεβρουάριο.

To Crackdown 3 είναι γνωστό για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις του, αλλά η νεώτερη από αυτές μάλλον θα είναι και η τελευταία. Σε νέα αναφορά του Eurogamer, το μέσο ισχυρίζεται ότι ανώνυμες πηγές του είπαν ότι αυτή είναι η “τελευταία φορά” που η Microsoft δέχεται να το καθυστερήσουν.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε αρχικά στην Ε3 2014 και ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Το καθυστέρησαν όμως για τον Νοέμβριο του 2017 ώστε να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox One X. Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν είχε την ανταπόκριση που περίμεναν στην Ε3 και στην Gamescom 2017, αποφασίστηκε να καθυστερήσει πάλι για το 2018. Η ιστορία δεν τελείωσε εκεί, καθώς τον προηγούμενο μήνα η Microsoft ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για τις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Το Eurogamer προσπαθεί να παρουσιάσει τους λόγους καθυστέρησης μέσω επίσημων συνεντεύξεων με την Microsoft και το στούντιο ανάπτυξης του Crackdown 3.

“Είναι δύσκολο να καθυστερείς παιχνίδια”, είπε ο Phil Spencer (Microsoft Executive Vice President) στο Eurogamer. “Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι ακριβό. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει την ενέργεια γι’ αυτό, οπότε χρειάζεται χρόνος ώστε να ξεκινήσεις και να έχεις όλες τις συζητήσεις, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ξεκάθαρη ηγεσία για τα σημαντικά θέματα. Αλλά πήραμε αυτή την απόφαση ότι θα μετακινήσουμε το παιχνίδι γιατί θέλαμε να του δώσουμε τον χρόνο να βγει σωστό”.

Ήθελαν επίσης να κυκλοφορήσουν το Crackdown 3 τη σωστή στιγμή, που σημαίνει όσο πιο μακριά μπορούσαν από το Red Dead Redemption 2. Ο Spencer το παραδέχτηκε καθώς ανέφερε επιπλέον ετήσιους τίτλους που θα ήθελαν να αποφύγουν. Τα κακά νέα για το παιχνίδι είναι ότι εταιρείες άλλων μεγάλων παιχνιδιών είχαν παρόμοιο σκεπτικό και τώρα ξαφνικά το Q1 2019 γέμισε με τίτλους, όπως τα Kingdom Hearts 3, the Resident Evil 2 remake, Anthem, The Division 2 κι άλλα.

Αλλά με πέντε χρόνια να έχουν περάσει από την ανακοίνωση του, το Crackdown 3 μάλλον δεν έχει άλλη επιλογή πια. Το IGN έχει έρθει σε επαφή με την Microsoft για σχόλιο και θα σας ενημερώσουμε αναλόγως αν απαντήσουν.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.