Προβλήματα για τον Μπολτ (photo)

Ο Γουσέιν Μπολτ φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού, που τον δείχνει να… πανηγυρίζει τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με μια 20χρονη φοιτήτρια.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/08/2016 • 08:57
Ο Γιουσέιν Μπολτ
  • shares
Ο Γουσέιν Μπολτ φαίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού, που τον δείχνει να… πανηγυρίζει τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με μια 20χρονη φοιτήτρια. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την επί χρόνια σύντροφό του, Κάσι Μπένετ, όμως οι τελευταίες αποκαλύψεις φαίνεται πως θα δημιουργήσουν εμπόδια στα πλάνα του. 

Η 20χρονη Τζάντι Ντουάρτε έστειλε στις φίλες της, τις φωτογραφίες μαζί με τον Μπολτ, οι οποίες στη συνέχεια διέρρευσαν στον βραζιλιάνικο Τύπο. Οι φωτογραφίες φέρονται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να τραβήχτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Οι σχετικές φωτογραφίες:


Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51