Στεφανίδη: «Ατυχής η δήλωση της Ισινμπάγεβα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στους ισχυρισμούς της Γελένα Ισινμπάγεβα, υπογραμμίζοντας πως όλες οι αθλήτριες ήθελαν να βρίσκεται μαζί τους η Ρωσίδα.
20/08/2016 • 14:09
Η Γελένα Ισινμπάγεβα
  • shares
Η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στους ισχυρισμούς της Γελένα Ισινμπάγεβα, υπογραμμίζοντας πως όλες οι αθλήτριες ήθελαν να βρίσκεται μαζί τους η Ρωσίδα. Η χρυσή ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο υπογράμμισε πως αδίκως αποκλείστηκε η Ρωσίδα από τη ΔΟΕ, όμως οι δηλώσεις της ήταν ατυχείς. 

Χαρακτηριστικά, η Στεφανίδη δήλωσε: «Ήταν λίγο ασεβές αυτό που έκανε η Ισινμπάγεβα. Όλοι θέλαμε να είναι εδώ, όλες οι αθλήτριες θα ήθελαν να αγωνιστεί μαζί μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σπουδαία αθλήτρια κι είναι άδικος ο τρόπος που αποκλείστηκε αλλά όλες αυτές οι δηλώσεις δεν ήταν καλές για όλες εμάς τις υπόλοιπες αθλήτριες».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης