Μπολτ: «Αποστολή εξετελέσθη»

20/08/2016 • 13:12
Μπολτ
  • shares
Αφού πρώτα απολαύσεις τις διακοπές του, ο Γιουσέιν Μπολτ προτίθεται να μείνει κοντά στο στίβο, όπως δήλωσε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου (και) στη σκυταλοδρομία 4Χ100. 

«Έχω ανάμικτα συναισθήματα τώρα. Ανακούφιση. Είχα όλη αυτή την πίεση με τα χρόνια. θα μου λείψει σίγουρα το άθλημα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γιατί είναι η μεγαλύτερη σκηνή. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι. Έτσι, τώρα θα το χάσω όλο αυτό. Αλλά έχω μία μεγάλη καριέρα, έχω κάνει μόνο αυτό που μπορώ να κάνω. Έχω αποδείξει στον κόσμο ότι είμαι ο μεγαλύτερος στο άθλημα, γι 'αυτό και μπορώ να πω ότι αποστολή εξετελέσθη. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ο καλύτερος πρεσβευτής για τη χώρα μου. Θα συνεχίσω να το κάνω και μετά την αποχώρησή μου, θα συνεχίσω να βοηθάω τη χώρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να πάρει «πολλή αγάπη» όταν γυρίσει πίσω στην Τζαμάικα και στη συνέχεια θα αρχίσει να σκέφτεται την ζωή του μετά τον αθλητισμό.

«Εχω καταφέρει αυτό που ήθελα να στο στίβο. Απλά πρέπει να βάλω νέους στόχους και να κάνω μια νέα λίστα, αλλά πρώτα θέλω απλώς να πάω διακοπές και να χαλαρώσω» ανέφερε ενώ στο twitter έγραψε σχετικά:

«Δεν είχατε αμφιβολίες ούτε ένα λεπτό. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είμαι μαζί σας για πάντα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας