Στεφανίδη: «Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα»

Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν στην προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και υπογράμμισε πως θα επανέλθεις την πραγματικότητα, μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/08/2016 • 11:52
Η Κατερίνα Στεφανίδη
  • shares
Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν στην προσπάθεια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και υπογράμμισε πως θα επανέλθεις την πραγματικότητα, μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου. Η χρυσή ολυμπιονίκης του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook, για τα συναισθήματά της, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου.

Χαρακτηριστικά, η 26χρονη πρωταθλήτρια τόνισε: «Όπως φαντάζεστε την τελευταία βδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλύτερα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρονιά και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίου».

Το σχετικό ποστάρισμα:
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52