Φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του Τσεχ

Πιθανό μοιάζει το σενάριο για επιστροφή του Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι. Ο Τσέχος πέρασε μια δεκαετία στους ''μπλε'' του Λονδίνου και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό να γυρίσει στο σύλλογο που άφησε το στίγμα του και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

 Πιθανό μοιάζει το σενάριο για επιστροφή του Πετρ Τσεχ στην Τσέλσι. Ο 36χρονος Τσέχος τερματοφύλακας κέρδισε 4 πρωταθλήματα και το Champions League κατά την διάρκεια της θητείας του στο Λονδίνο και το Στάμφορντ Μπριτζ και θεωρείται θρύλος των ”μπλε.”Ο Τσεχ άφησ την Τσέλσι για την Άρσεναλ το 2015 με τον Τιμπό Κουρτουά να τον αντικαθιστά, όμως ο Βέλγος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και η Τσέλσι να μείνει με τον Καμπαγέρο.

Η Τσέλσι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Άλισον Μπέκερ της Ρόμα, όπως και η Λίβερπουλ που φαίνεται να είναι φαβορί για την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου.Η Άρσεναλ έφερε στο Λονδίνο από το Λεβερκούζεν τον Γερμανό Μπερντ Λένο και ο Ισπανός προπονητής Ουνάι Έμερι τον προορίζει ως βασικό και τον Οσπίνα αναπληρωματικό. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις με τα μετεγγραφικά σενάρια στην Ευρώπη να έχουν φουντώσει για τα καλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.