Ντάλιτς: ”Αγαπημένη μου δουλεία η Εθνική”

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς οδήγησε την Κροατία στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου και φυσικά έγινε εθνικός ήρωας. Η Κροατία έγραψε ιστορία με την καλύτερη θέση που πήρε ποτέ σε μουντιάλ και αν αναλογιστεί κανείς πως η χώρα έπαιξε ως ανεξάρτητο κράτος για πρώτη φορά στα γήπεδα της Γαλλίας πριν από 20 χρόνια και πήρε την τρίτη θέση, τότε ο Ντάλιτς έκανε το θαύμα.

 Η χώρα που δεν έλειψε από τότε ξανά στην μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου παρά μόνο από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το 2010 έζησε μεγάλες στιγμές. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς οδήγησε την Κροατία στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου και φυσικά έγινε εθνικός ήρωας. Η Κροατία έγραψε ιστορία με την καλύτερη θέση που πήρε ποτέ σε μουντιάλ και αν αναλογιστεί κανείς πως η χώρα έπαιξε ως ανεξάρτητο κράτος για πρώτη φορά στα γήπεδα της Γαλλίας πριν από 20 χρόνια και πήρε την τρίτη θέση, τότε ο Ντάλιτς έκανε το θαύμα. Η χώρα έλειψε από τότε μονάχα από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Ο Ντάλιτς δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του πως θα μπορούσε να προπονήσει την Βραζιλία αλλά και την Μπαρτσελόνα, όμως η Εθνική ομάδα παραμένει η αγαπημένη του δουλειά, ειδικά μετά το τεράστιο κατόρθωμα του. Ο Ντάλιτς και οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν στους δρόμους του Ζάγκρεμπ χιλιάδες κόσμο που τους περίμενε να τους υποδεχτούν.
”Υπάρχει μια πικρία, καθώς έπρεπε να πάρουμε το τρόπαιο”. είπε κατά την άφιξη του στην πατρίδα του.
 Ο Νταλιτς έχει δουλέψει στην Ασία, οδηγώντας την Αλ Αίν στον τελικό του Champions League το 2016. Αντικατέστησε τον περασμένο Οκτώβριο, τον Άντε Κάσιτς καθώς η Κροατία πέρασε δυσκολίες στην  διαδικασία των προκριματικών.
Θυμίζουμε πως η φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου ήταν αντίπαλος της Εθνικής μας στα μπαράζ και μας απέκλεισε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.