Το “Better Call Saul” διασταυρώνεται με το “Breaking Bad”

Πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου.H επερχόμενη σεζόν του "Better Call Saul" θα περιλαμβάνει σκηνές που...

Πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου.

H επερχόμενη σεζόν του “Better Call Saul” θα περιλαμβάνει σκηνές που διαδραματίζονταν κατά την διάρκεια του “Breaking Bad”.

Σύμφωνα με το EW, ο συν-δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan αποκάλυψε ότι η 4η σεζόν του spinoff θα περιλαμβάνει μια ιστορία που θα φέρει το “Better Call Saul” πιο κοντά στον Walter White.

“Έχουμε μια πλοκή που μπαίνει ευθέως στην περιοχή του ‘Breaking Bad’ και μας βάζει μέσα στον κόσμο — ή τουλάχιστον μας δείχνει έναν δρόμο προς την κατεύθυνση και την περιοχή του Walter White”, είπε ο Gilligan. “Ανυπομονώ να το δείτε”.

Ωστόσο, ο Gilligan δεν μοιράστηκε μαζί μας περισσότερες πληροφορίες για το πώς οι σκηνές θα συνδέονται με το “Breaking Bad”. Είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι ήθελε απεγνωσμένα να φέρει τους Walter White (Bryan Cranston) και Jesse Pinkman (Aaron Paul) με κάποιον τρόπο στο “Better Call Saul”.

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι η 4η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στο AMC, θα φέρει έναν χαρακτήρα του “Breaking Bad”.

Το φετινό ComicCon, θα φέρει και τη δέκατη επέτειο του “Breaking Bad” και έτσι θα δούμε το cast της βραβευμένης σειράς του AMC για μία θρυλική συνάντηση, στις 19 Ιουλίου. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece, καθώς θα σας φέρουμε τις πιο hot αποκαλύψεις για τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.