To “Vampire Chronicles” της Anne Rice θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu

Συνέντευξη με μια υπηρεσία streaming.Το "The Vampire Chronicles", μια επερχόμενη τηλεοπτική σειρά...

Συνέντευξη με μια υπηρεσία streaming.

Το “The Vampire Chronicles”, μια επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, βασισμένη σε ένα από τα 11 μυθιστορήματα βρυκολάκων της Anne Rice, θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το Hulu κατάφερε να νικήσει τον αγώνα δρόμου για το ποια υπηρεσία ή κανάλι θα προβάλλει τη σειρά. Το “Vampire Chronicles” θα σταθεί δίπλα και σε άλλα αποκλειστικά shows του Hulu, συμπεριλαμβανομένων των “The Handmaid’s Tale”, “Marvel’s Runaways” και το επερχόμενο “Catch-22”.

Η τηλεοπτική μεταφορά του “The Vampire Chronicles” έρχεται από την Paramount και τον Ιανουάριο ανακοινώθηκε ότι το show βρήκε showrunner αλλά παραιτήθηκε από το project λίγο μετά. Ο Fuller σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, παραιτήθηκε για να μην μπει εμπόδιο στην Anne Rice, η οποία αποτελεί μακροχρόνια φίλη του, και τον γιο της Christopher Rice, που έγραψαν το πρωτότυπο σενάριο της σειράς.

Η Anne και ο Christopher Rice, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή, μαζί με τον David Kanter και τον Steve Golin από το Anonymous Content.

Η σειρά ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, καθώς η Ράις επανέκτησε τα δικαιώματά για το franchise το 2016, ανακοινώνοντας ότι σκόπευε να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά στο ίδιο πνεύμα με το Game of Thrones. Το μυθιστόρημα “The Vampire Lestat” ήταν εκείνη την εποχή αυτό που προοριζόταν να είναι το σημείο εκκίνησης για το show, αν και αυτό μπορεί να έχει αλλάξει από τότε.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.