Ενδιαφέρον της Γιουβέντους γι` Ασένσιο

Ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει ο Μάρκο Ασένσιο στην Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν τον παίκτη ν` αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Γιουβέντους να μελετά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Μάρκο Ασένσιο, λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Σαντιάγο Σολάρι, έχασε την θέση στην βασική εντεκάδα. Ο λίγος χρόνος συμμετοχής που έχει πλέον στην «Βασίλισσα» είναι κάτι που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο τον αφήνει και πλέον ο Ισπανός άσος, φαίνεται να μελετά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ο ιταλικός Τύπος αποκαλύπτει πως η περίπτωση του Μάρκο Ασένσιο, ενδιαφέρει τη Γιουβέντους, που δείχνει πως θέλει ν` αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «μερένχες» μέχρι το 2023 κάτι που κάνει δύσκολη τη μετακίνησή του σε οποιαδήποτε ομάδα. Βέβαια εξαιτίας της αποτυχημένης χρονιάς από πλευράς τίτλων για την Ρεάλ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις κάτι που αν ισχύσει τότε η Γιουβέντους μπορεί να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.