Κορακάκης: «Μακριά η πολιτική εκμετάλλευση» (photo)

Ο Τάσος Κορακάκης υπογράμμισε πως δε θέλει από τους πολιτικούς να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της κόρης του και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/08/2016 • 11:29
Ο Τάσος Κορακάκης
  • shares
Ο Τάσος Κορακάκης υπογράμμισε πως δε θέλει από τους πολιτικούς να εκμεταλλευτούν την επιτυχία της κόρης του και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, ο πατέρας της Άννας Κορακάκη ευχαρίστησε τους απλούς Έλληνες για την αγάπη και τη στήριξη τους στην κόρη του.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στο μήνυμά του στο Facebook: «Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν. 

Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.