Κόντρα διδύμων για πρώτη φορά!

Είναι ο αντικαταστάτης στη Ναντ του εξαιρετικού δεξιά στην άμυνα, φουλ-μπακ Λεό Ντιμπουά που πήγε στη Λιον. Εκεί που παίζει ο αδερφός του, ο Ραφαέλ!

Είναι ο αντικαταστάτης στη Ναντ του εξαιρετικού δεξιά στην άμυνα, φουλ-μπακ Λεό Ντιμπουά που πήγε στη Λιον. Εκεί που παίζει ο αδερφός του, ο Ραφαέλ! Ο 28χρονος Βραζιλιάνος, παλιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Φάμπιο είναι το νέο είδωλο στον Ατλαντικό, στο «Μποζουάρ». Εκεί που ο Ρανιέρι άφησε παρακαταθήκη μια υποψήφια Ευρωπαία στον Πορτογάλο Μιγκέλ Καρδόσο, ο οποίος θέλει να βαδίσει στα βήματα του συμπατριώτη του, προκατόχου του Ιταλού, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οι δίδυμοι αδερφοί Ντα Σίλβα άρχισαν τη σπουδαία ποδοσφαιρική τους καριέρα στη Φλουμινένσε, στην πατρίδα τους, τη Βραζιλία. Στην ηλικία μόλις των 15 ετών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέκρινε άμεσα το ταλέντο τους σε τουρνουά στο Χονκ-Κονγκ, τους απέκτησε πακέτο και τους κράτησε στο ρόστερ από το 2008 έως το 2014. 

Στο Μάντσεστερ έμεινε μόνιμος κάτοικος ο Ράφαελ, γιατί ο Φάμπιο δεν προσαρμόστηκε και πήγε δανεικός στην Κουίν-Παρκ-Ρέϊντζερς το 2012. Αντίπαλοι δεν έπαιξαν ποτέ. Ο Ράφαελ στη Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε 22 φορές, μέτρησε 1 γκολ  και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2011. Έπαιξε μάλιστα και βασικός στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπαρσελόνα στην ήττα με 3-1.

Για 3η φορά στη Ligue1 θα αγωνιστούν δίδυμοι! Ζλάτκο και Ζόραν Βούγιοβιτς έπαιξαν μαζί στη Μπορντό τη σεζόν 1986/87 και μάλιστα πανηγύρισαν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Αργεντινοί Πατρίσιο (Λιλ, Λε Μαν) και Φερνάντο (Μετς, Βασκεάλ, Σατορού) Ντ’ Αμίκο ήταν το δεύτερο ζευγάρι της Ligue1 και μάλιστα βρέθηκαν αντίπαλοι στο ματς της Λιλ με τη Μετς (2-1) το 2000. Η σκυτάλη περνάει στους Φάμπιο και Ράφαελ Ντα Σίλβα, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην καριέρα τους στο ματς της Λιον με τη Ναντ στις 29 Σεπτεμβρίου για την 8η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.