Τσολακίδης: "Ηθελα ένα πρόγραμμα απλά για να περάσω στον τελικό"

28/07/2012 • 21:58
Τσολακίδης: "Ηθελα ένα πρόγραμμα απλά για να περάσω στον τελικό"
  • shares

Ο Βασίλης Τσολακίδης ήταν χαρούμενος με την πρόκριση του στον τελικό σε αντίθεση με τον Βλάση Μάρα, ο οποίος εμφανώς στεναχωρημένος δεν έκανε δηλώσεις.

Τσολακίδης: «Θεωρώ ότι η βαθμολογία μας καλύπτει για να περάσουμε στον τελικό. Είδα τον αγώνα όπως όλους τους άλλους και όχι σαν κάτι διαφορετικό. Ήθελα ένα καλό πρόγραμμα για να περάσω στον τελικό, το πέτυχα και όλα καλά. Ο Βλάσης ήταν άτυχος. Αθλητισμό κάνουμε και τα περιμένουμε όλα. Μακάρι να ξέραμε όλοι το αποτέλεσμα και ότ,ι κάνουμε να έβγαινε. Ο προκριματικός βγάζει πάντα ένα άγχος. Για να κάνεις κάτι καλό και να πας ακόμη και για μετάλλιο πρέπει να προκριθείς πρώτα. Όταν ήρθαμε το στάδιο υπήρχε ένα άγχος, αλλά όσο περνούσε η ώρα χαλάρωνα. Ολα πήγαν μια χαρά στο πρόγραμμα, μόνο προς το τέλος αφαίρεσα μία άσκηση, η οποία από 6.70 μου έδωσε 6.50, αλλά ακόμη και αυτό μου δίνει την πρόκριση στους τελικούς».

Ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Σάκης Βασιλειάδης, είπε «Είμαστε συντετριμμένοι θα έλεγα από το Βλάση, γιατί αγγίξαμε το όνειρο που κυνηγούσαμε εδώ και τρεις Ολυμπιάδες. Πιστεύω ότι του άξιζε αυτή η πρόκριση, γιατί αν προλάβαινε και τραβούσε τα πόδια λίγο πίσω, να μην τον πάρει το κέντρο βάρους μπροστά, θα είχε ήδη βγει και θα ήταν μέσα στους πρώτους και θα διεκδικούσε τον τελικό. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά η ζωή προχωρά. Θα σταθούμε κοντά σε όλους τους αθλητές μας και βέβαια στον Βλάση Μάρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί είναι ένας μεγάλος αθλητής. Η ομοσπονδία Γυμναστικής και η οικογένεια του αθλητισμού θα είναι πάντα κοντά του σε ό,τι αποφασίσει και φυσικά θέλουμε να παραμείνει ως ενεργός αθλητής γιατί έχει ακόμη πολλά να προσφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί