Και τώρα η Σιντ Τρέιντεν

Στο φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Σιντ Τρέιντεν (19.30, Novasports1HD) στρέφει το βλέμμα του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στο φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Σιντ Τρέιντεν στρέφει το βλέμμα του ο Πέδρο Μαρτίνς. Θα είναι το τρίτο τεστ επί βελγικού εδάφους και συνολικά πέμπτο από την έναρξη της προετοιμασίας, αν συνυπολογίσουμε και τις δύο αναμετρήσεις στην Αυστρία, με αντιπάλους την Βάτενς και την Μποτοσάνι.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Πορτογάλος τεχνικός, από εδώ και έπειτα θα επιχειρήσει να μοντάρει το βασικό κορμό, έχοντας κατά νου το πρώτο επίσημο ματς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου.

Πλέον, ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών αυξάνεται σταδιακά. Μετά την Σιντ Τρέιντεν που τερμάτισε πέρσι στην 10η θέση του βελγικού πρωταθλήματος, το Σάββατο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου, Γκενκ και την επόμενη Τρίτη την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν.

Ο αγώνας της Σιντ Τρέιντεν με τον Ολυμπιακό δε θα διεξαχθεί στην έδρα της, καθώς διαθέτει πλαστικό τάπητα, αλλά θα φιλοξενηθεί στο Μπέρινγκεν Στάντιον, το οποίο απέχει ένα ημίωρο από το Γκένκ, την έδρα των «Πειραιωτών» στο Βέλγιο. Θα αρχίσει στις 7.30μμ. ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Δίχως άλλο, θα έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του Μαρτινς αναφορικά με την ενδεκάδα. Μετά την έλευση των Ανσαριφαρντ και Χατζισαφί, στη διάθεσή του βρίσκονται 30 ποδοσφαιριστές. Και αν συνυπολογίσουμε και τους παίκτες που αναζητεί ο Ολυμπιακός στην αγορά του εξωτερικού, τότε ο αριθμός του ρόστερ μπορεί να φθάσει τους 33 με 34. Αρα, με την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας στα τέλη του μήνα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα υποχρεωθεί να μειώσει το δυναμικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.