H AEK για τους κινδύνους του διαδικτύου

Σε συνεργασίαμε το CSli, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διοργάνωσε τρίτη δράση αναφορική με τους κινδύνους που κρύβει το αχανές ίντερνετ, ώστε να ενημερωθούν οι νέοι για τους κινδύνους και τη σωστή χρήση του.

Σε συνεργασίαμε το CSli, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διοργάνωσε τρίτη δράση αναφορική με τους κινδύνους που κρύβει το αχανές ίντερνετ, ώστε να ενημερωθούν οι νέοι για τους κινδύνους και τη σωστή χρήση του.

Το δελτίο τύπου της ΑΕΚ

“O κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης μίλησε την Τρίτη στο American College of Greece, στο πλαίσιο της δράσης της ΠΑΕ ΑΕΚ (η οποία συνεργάζεται με το εν λόγω ίδρυμα και στηρίζει την προσπάθειά του) και του CSI Institute.

Ο Αντιστράτηγος ε.α., ειδικός ερευνητής – αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και ιδρυτής του CSIi, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, μαζί με την εγκληματολόγο και συνεργάτη του (Διευθύνουσα Σύμβουλος του CSIi), κ. Καλλιόπη Ιωάννου, ενημέρωσαν τους σπουδαστές του American College of Greece για τους κινδύνους του διαδικτύου στην εποχή μας και συνομίλησαν μαζί τους, χρησιμοποιώντας την τεράστια εμπειρία τους προκειμένου να τους κατατοπίσουν για το βαρυσήμαντο αυτό ζήτημα και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Η συγκεκριμένη δράση είναι η τρίτη η οποία διοργανώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ και το CSI Institute κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-19, μετά την ομιλία του κ. Σφακιανάκη στο AEK Kids Club τον Οκτώβριο και την ενέργεια της Μαθητικής Κερκίδας (με τα hashtags #Awareness #Protection #Fun) στον αγώνα ΑΕΚ – Λαμία τον Δεκέμβριο, προκειμένου -κυρίως- τα παιδιά, οι έφηβοι και οι νέοι ενήλικες να ενημερωθούν για τους κινδύνους του διαδικτύου και να μπορούν να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια, ενώ θα συνεχιστεί στο μέλλον η επιτυχημένη κοινή δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του CSI Institute.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.