‘Έντονες αποδοκιμασίες στη Σόλο

Εχθρική στάση είχαν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι κατά της Χόουπ Σόλο, μετά τις δηλώσεις της για τη χώρα του καφέ και την εγκληματικότητα σε αυτή.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/08/2016 • 12:56
O Χόουπ Σόλο
  • shares
Εχθρική στάση είχαν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι κατά της Χόουπ Σόλο, μετά τις δηλώσεις της για τη χώρα του καφέ και την εγκληματικότητα σε αυτή. Η Αμερικανίδα τερματοφύλακας είχε τονίσει πως η λατινοαμερικάνικη χώρα είναι αρκετά επικίνδυνη, κάτι που δεν άρεσε στους Βραζιλιάνους.

Η ίδια δε φάνηκε να πτοείται και τόνισε μετά την αναμέτρηση με τη Γαλλία: «Αυτό που είναι σημαντικό για μένα, είναι το γεγονός ότι έπαιξα το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που θα μπορούσα να παίξω κι η ομάδα μας τα κατάφερε μέχρι τον τελικό». Η Σόλο συμπλήρωσε 200 εμφανίσει με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και κατέχει το ρεκόρ του τερματοφύλακα με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική ομάδα, ανεξαρτήτως φύλλου.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51