Πολλοί μνηστήρες για Ντε Λιχτ

Το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ, έχουν εκδηλώσει, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, με τον Άγιαξ να ξεκαθαρίζει πως αξιώνει 70 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη

Ο Ματίας Ντε Λιχτ του Άγιαξ έχει γίνει ο παίκτης που αρκετοί μεγάλοι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν βάλει στην μετεγγραφική του λίστα εν όψει του καλοκαιριού. Ο νεαρός αμυντικός, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, με τις Γιουβέντους και Λίβερπουλ ν` ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του. 

Η ομάδα του Τορίνου, είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 45 εκατομμύρια ευρώ ώστε ν` εντάξει τον νεαρό στο δυναμικό της προκειμένου να δυναμώσει αμυντικά. Πάντως η Γιουβέντους θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, τη Μάντεστερ Σίτι αλλά και τη Μπάγερν Μονάχου, που καλοβλέπουν την περίπτωση του Ντε Λιχτ.
 
Ο Άγιαξ ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει πως ο νεαρός, δεν παραχωρείται με λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο θρύλος του «Αίαντα» Τζόνι Ρεπ μιλώντας για τον Ντε Λιχτ ξεκαθάρισε πως θα του έκανε καλό να παραμείνει ένα χρόνο ακόμη στον σύλλογο.
 «Πιστεύω πως τελικά θα μείνει για έναν ακόμη χρόνο. Θα είναι καλό γι’ αυτόν, για ν’ αποκτήσει περισσσότερες εμπειρίες. Είναι 19 χρονών, ήδη αρχηγός και δεν πρέπει να βιάζεται. Νομίζω ότι το καταλαβαίνει αυτό και θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.