Αφησαν εκτός δημοσιογράφους και κατόχους εισιτηρίων

12/08/2012 • 14:20
Αφησαν εκτός δημοσιογράφους και κατόχους εισιτηρίων
  • shares

Σε «φιάσκο» για τους διοργανωτές των Αγώνων του Λονδίνου κατέληξε ο τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γουέμπλεϊ, μεταξύ της Βραζιλίας και του Μεξικού.

Οι υπεύθυνοι δεν υπολόγισαν το ενδιαφέρον που θα συγκέντρωνε η συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν φρόντισαν έγκαιρα να βγάλουν εισιτήριο για τους δημοσιογράφους που ήθελαν να την παρακολουθήσουν (κάτι που αντίθετα έκαναν για τον σημερινό τελικό του μπάσκετ). Αυτό είχε ως συνέπεια δεκάδες εκπρόσωποι του Τύπου, οι περισσότεροι εκ των οποίων χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να φτάσουν στο Γουέμπλεϊ από το Ολυμπιακό Πάρκο, να μείνουν εκτός, αφού δεν υπήρχαν θέσεις να καθίσουν στην εξέδρα.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν εξέδωσε η διεθνής ένωση αθλητικού Τύπου (AIPS), ενώ από πλευράς οργανωτικής επιτροπής δεν έχει υπάρξει ως τώρα επίσημη αντίδραση.

Παράλληλα, υπήρξαν και καταγγελίες φιλάθλων ότι δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο στάδιο, παρότι διέθεταν εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.