Ο Χάρι Κέιν… δεν συγχωρεί! (video)

Χρειάστηκε μια ευκαιρία για να γράψει ιστορία! Η Τότεναμ νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ στην Γερμανία με σκόρερ τον Χάρι Κέιν ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην Ευρωπαϊκή ιστορία των λονδρέζων!

Χρειάστηκε μια ευκαιρία για να γράψει ιστορία! Η Τότεναμ νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ στην Γερμανία με σκόρερ τον Χάρι Κέιν ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην Ευρωπαϊκή ιστορία των λονδρέζων! 

Η Ντόρτμουντ είχε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα ταυτόχρονα… Ρόις-Γκέτσε-Αλκάθερ. Ο Λουσιέν Φαβρ τα έπαιξε όλα για όλα! Υπολόγισε όμως χωρίς τον Λορίς!




Οι παίκτες του δεν ξεκίνησαν καλά! Βρήκαν χώρους μετά 15ο λεπτό και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα για την Τότεναμ! Η Μπορούσια υπερφόρτωνε την δεξια πλευρά και από εκεί δημιουργούσε ρήγματα! 

Από το εικοστό ως το τεσσαρακοστό λεπτό η Μπορούσια έφτιαξε έντεκα τελικές… τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες… σε όλες είχε απάντηση ο Λορίς!! Απλά εντυπωσιακός!


Κάπου ενδιάμεσα η Τότεναμ προειδοποίησε για τον τρόπο που θα σκοράρει στο ματς. Στο 31ο λεπτό ο Σον βγήκε τετ-α-τετ αλλά υπό πίεση έστειλε την μπάλα άουτ!

Το ημίχρονο έληξε 0-0!!

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε άλλη προειδοποίηση. Αυτή την φορά ο Χάρι Κέιν βγήκε τετ-α-τετ και ο Χάρι Κέιν… δεν αστοχεί! Η Τότεναμ πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ που σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση! 




Με το γκολ αυτό ο Άγγλος φορ έφτασε τα 24 τέρματα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την Τότεναμ και προσπέρασε τον Τζερμέιν Ντεφόου που είναι στα 23. Ο Μάρτιν Τσίβερς έχει 22… οι Μαρκ Φάλκο και Άλαν Γκίλζεαν έχουν από 13… 

Μετά το 0-1 ο ρυθμός έπεσε. Έγιναν ελάχιστες ευκαιρίες και η Τότεναμ γιόρτασε χωρίς άγχος την πρόκριση στους οκτώ του Champions League! 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : Μπούρκι – Βολφ (62′ Λάρσεν), Ακάντζι, Βάιγκλ, Ντιαλό – Βιτσέλ – Γκερέιρο (62′ Πούλισιτς), Σάντσο, Ρόις (74′ Ντιλέινι), Γκέτσε – Αλκάθερ


ΤΟΤΕΝΑΜ :
Λορίς – Οριέ, Αλντερβέιρελντ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις – Γουίνκς (55′ Ντάιερ), Σισοκό, Έρικσεν (83′ Ρόουζ) – Σον (71′ Λαμέλα), Κέιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.