Τσιάβου-Γιαζιτζίδου: «Πετύχαμε τον στόχο»

29/07/2012 • 14:18
Τσιάβου-Γιαζιτζίδου: «Πετύχαμε τον στόχο»
  • shares

Απόλυτα ικανοποιημένες με την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, εμφανίστηκε οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου. Το ελληνικό πλήρωμα τόνισε πως ο αρχικός στόχος της συμμετοχής στα ημιτελικά επιτεύχθηκε.

Αρχικά, η Γιαζιτζίδου τόνισε: «Ήταν μία αναγνωριστική κούρσα για μένα λόγω και της πρώτης παρουσίας μου στη διοργάνωση. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τη βάρκα μας μετά την προετοιμασία που κάναμε τόσο καιρό. Η πρόκριση απευθείας στα ημιτελικά ήταν ένα βήμα».

Από την πλευρά της, η Τσιάβου τόνισε: «Για εμάς και σε μία Ολυμπιάδα δεν υπάρχουν φαβορί. Βλέπουμε ήδη πως γίνεται μία ανακατάταξη των πληρωμάτων. Πληρώματα που ήταν πίσω βλέπουμε πως εδώ στο Λονδίνο είναι σε καλύτερη κατάσταση απ΄ ό,τι περιμέναμε. Τώρα θέλουμε να είμαστε στην τελική οκτάδα. Να είμαστε δηλαδή στον τελικό! Από εκεί και πέρα όλα θα πάνε καλά!».

Τέλος, η Γιατζιτζίδου τόνισε: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Τα πάντα παίζουν σημασία. Όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Αρκεί να είμαστε στην κατάλληλη μέρα και όλα θα πάνε καλά. Όμως, όλα τα πληρώματα είναι δυνματά εδώ που είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/09/2018 • 08:23

Πάθος και πίεση στα ματς του Μάντσεστερ και του Μιλάνου

Το Αγγλικό Λιγκ Καπ μας δίνει καλές ιδέες απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προφανώς και θέλει μια επιβλητική παρουσία μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις. Παραγωγικό ματς περιμένουμε και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα

19/09/2018 • 10:52