"Να κάνουμε την ίδια κούρσα"

31/07/2012 • 12:55
"Να κάνουμε την ίδια κούρσα"
  • shares

Παρόμοια κούρσα με αυτή που τους χάρισε την πρόκριση, θέλουν να πραγματοποιήσουν στα ημιτελικά οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας. Αυτό τόνισαν τα πιο νεαρά σε ηλικία, μέλη της ολυμπιακής αποστολής μας στο Λονδίνο.

Παναγιώτης Μαγδανής: «Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Δεν είχαμε πάει τόσο καλά στην 1η κούρσα στα προκριματικά και φροντίσαμε να το ανατρέψουμε αυτό και να πάμε καλά σ' αυτή την κούρσα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ίδια κούρσα και στα ημιτελικά, κι αν όλα πάνε όπως σήμερα θα έχουμε και τότε καλό αποτέλεσμα».

Λευτέρης Κόνσολας: «Η κούρσα ήταν πολύ σκληρή. Κανένας αντίπαλος δεν ήταν εύκολος. Προσπαθούσαμε από την αρχή να ξεφύγουμε και τα καταφέραμε. Στον προκριματικό ο καιρός ήταν πολύ κόντρα. Σήμερα ο καιρός μας βοήθησε περισσότερο. Ήμασταν στην άκρη επίσης και μας ευνόησε. Το πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμη για τα ημιτελικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Φαβορί είναι πάντα η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία και η Αγγλία».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51