«Μας κούρασε ο κόντρα άνεμος»

01/08/2012 • 14:01
«Μας κούρασε ο κόντρα άνεμος»
  • shares
Εκτός του τελικού της δικώπου έμειναν οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας και την Παρασκευή, 3 Αυγούστου θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7-12. Ο κόντρα άνεμος, αστάθμητος παράγοντας στο άθλημα της κωπηλασίας, ήταν ο βασικός λόγος του αποκλεισμού τους, όπως δήλωσαν τα δίδυμα αδέλφια της ελληνικής κωπηλασίας.
Ο Απόστολος Γκουντούλας εξήγησε: «Η κούρσα ήταν πολύ δυνατή. Μείναμε εκτός τελικού για πρώτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Κάναμε το καλύτερο δυνατό».
Ο αδελφός του, Νίκος Γκουντούλας σχολίασε: «Η κούρσα πήγε βάσει σχεδιασμού. Μας κούρασε, όμως ο κόντρα άνεμος. Μας κούρασε πιο πολύ απ' ό,τι περιμέναμε. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Τώρα θα τα δώσουμε όλα στον "μικρό τελικό". Έχουν μείνει πολλά μεγάλα πληρώματα εκτός, τόσο στο αγώνισμά μας, όσο και σε άλλα χθες. Δεν θα είναι εύκολο ούτε στον "μικρό τελικό". Είναι η ίδια προσπάθεια».
Ερωτηθείς για τα φαβορί, ο Απόστολος Γκουντούλας αναφέρθηκε στους Νεοζηλανδούς Έρικ Μάρεϊ και Χάμις Μποντ που πριν ακόμη αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου συγκέντρωναν τις υψηλότερες πιθανότητες για το πρώτο σκαλί του βάθρου. «Η Νέα Ζηλανδία είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό. Μετά θα γίνει μάχη ανάμεσα σε πληρώματα όπως αυτά της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Καναδά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51