Αγωγή 70.000 στον ΟΦΗ

Αγωγή ύψους 70000 ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, με αποδέκτες Μπούση και Πουρσανίδη, από εταιρία που έκανε έργα στο ΒΑΚ μέχρι το Νοέμβριο, πριν δηλαδή αναλάβει η διοίκηση Μπούση! Διαβάστε το ρεπορτάζ

Ο ΟΦΗ από τη Δευτέρα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη που αφορά στη σωτηρία της ομάδας ύστερα από την ετυμηγορία για υποβιβασμό που της επιβλήθηκε για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό, όταν η ομάδα είχε άλλη διοίκηση.

Φαίνεται πως το “παρελθόν” δε θέλει να αφήσει την ομάδα να χαράξει έναν νέο δρόμο υπό την καθοδήγηση της διοίκησης Μπούση, καθώς μία μερά μετά την ποινή του υποβιβασμόυ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ αγωγή με προσωπικούς αποδέκτες τους Μιχάλη Μπούση και Ηλία Πουρσανίδη για οφειλές προηγούμενης διοίκησης σε εταιρία που έκανε έργα στο ΒΑΚ.

Την αγωγή αυτή όμως ακολουθούν κάποια ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εταιρία που αξιώνει υις 70.000 ευρώ για έργα συντήρησης που έγιναν μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 δε φέρει τα παραστατικά αυτών των εργασιών. Μάλιστα όταν ανέλαβε η διοίκηση Μπούση ζητήθηκε από τη συγκεκριμένη εταιρία να δώσει προσφορά για να συνεχιστεί η συνεργασία, η οποία όμως απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα σε σχέση με άλλες που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Έκτοτε δεν είχε αξιώσει χρήματα για εργασίες που είχα γίνει, ενώ και οι ορκωτοί λογιστές που ενήργησαν για λογαριασμό της διοίκησης Μπούση δε βρήκαν χρέη προς τη συγκεκριμένη εταιρία με αποτέλεσμα η πρότερη συνεργασία να θεωρείται και τυπικά λήξασα. 

Δεύτερο ερωτηματικό εγείρει η επί προσωπικού αγωγή στους κ.κ. Μιχάλη Μπούση και Ηλία Πουρσανίδη οι οποίοι ανέλαβαν τη διοίκηση του ΟΦΗ περί τα μέσα Οκτώβρη από τη διοίκηση με την οποία συνδιαλεγόταν η εταιρία που έκανε τα έργα συντήρησης στο ΒΑΚ.

Τρίτο ερωτηματικό προκάλεσε η εμφάνιση τριών στελεχών της προηγούμενης διοίκησης του ΟΦΗ ως μάρτυρες κατηγορίας, κάτι που σημαίνει συνέναισαν σε αυτό και δεν ήταν υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν μιας και πρόκειται για αστική και όχι για ποινική υπόθεση. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Αλετρά, τον πρώην Γενικό Αρχηγό Κωνσταντίνο Ζερβάκη αλλά και το μέλος της πρώην διοίκησης επί του εμπορικού, Μανώλη Γιουρνεζάκη.

Στον ΟΦΗ εγείρονται πολλά ερωτηματικά για την εν λόγω κίνηση, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία πως θα ξεπεράσουν και αυτό το σκόπελο ώστε να συνεχίσουν να βαδίζουν στο μονοπάτι που εδώ και σχεδόν πέντε μήνες έχουν χαράξει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.