Α. Γκουντούλας: «Ήρθαμε με μεγαλύτερες προσδοκίες»

03/08/2012 • 20:03
Α. Γκουντούλας: «Ήρθαμε με μεγαλύτερες προσδοκίες»
  • shares
Απογοήτευση διακατέχει το ελληνικό πλήρωμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου των ανδρών, Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα, για την 9η θέση που κατέλαβαν σήμερα, ως 3οι του «μικρού τελικού» στο αγώνισμά τους.
«Μας το φύλαγε τελικά ο καιρός, αφού ούτε σήμερα μας άφησε να κάνουμε την κούρσα μας. Ήταν το μόνο που φοβόμασταν πριν φτάσουμε στο Λονδίνο κι αυτό που τελικά έγινε. Πάντως η σημερινή κούρσα ήταν πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες. Τελικά φεύγουμε με μια πικρή γεύση, αφού ήρθαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες με πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες. Όταν είσαι τέσσερα χρόνια μέσα στα μετάλλια, τότε περιμένεις κάτι καλύτερο. Δυστυχώς αυτός ο στίβος δημιουργεί πολλές εκπλήξεις και μια από αυτές ήμασταν κι εμείς», δήλωσε από το Λονδίνο ο Απόστολος Γκουντούλας μετά την αποτυχία παρουσίας στην οκτάδα των Ολυμπιονικών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51