"Αφιερωμένο σε όποιον χαίρεται σήμερα"

04/08/2012 • 14:34
"Αφιερωμένο σε όποιον χαίρεται σήμερα"
  • shares

Ξεκίνησαν με το χρυσό, καθώς οδήγησαν για αρκετά μέτρα την κούρσα, πριν το νήμα κρατούσαν το αργυρό, αλλά στον τερματισμό κατέκτησαν το χάλκινο. Αυτή η πορεία δεν στενοχώρησε τις Τσιάβου, Γιατζιτζίδου, οι οποίες αφιέρωσαν το μετάλλιο σε όποιον χαίρεται σήμερα με την επιτυχία  τους...

«Αγγίξαμε και το χρυσό μέχρι ένα σημείο της κούρσας. Δεν θέλω να μιλήσω ούτε για τον καιρό, ούτε για τίποτα. Έχουμε ένα μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο κα την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Καστοριά. Ευχαριστούμε όσους Έλληνες μας ακολούθησαν. Η καρδιά του Έλληνα χτυπά παντού», τόνισε αρχικά η Γιατζιτζίδου.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου από τη μεριά της είπε: «Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωρηθώ ή να χαρώ. Χάσαμε για μία κουπιά, το αργυρό μετάλλιο. Σήμερα έχουμε πανηγύρια στα Γιάννενα, στην Καστοριά και στην Ηγουμενίτσα. Ολες οι πόλεις που αντιπροσωπεύει κάθε αθλητής της ελληνικής κωπηλασίας που βρίσκεται εδώ και αγωνίζεται γιορτάζει σήμερα γιατί ο αθλητισμός είναι μία μεγάλη γιορτή. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω σε μας τις δύο πρώτα. Είναι πολλοί όμως που έχουν συμβάλλει σ' αυτό. Πολλοί μας έστελναν μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ευχές και μας έδειχναν τη συμπαράστασή τους. Τους ευχαριστούμε. Προσωπικά θέλω ν' αφιερώσω αυτό το μετάλλιο σε όποιον χαίρεται σήμερα».

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου απάντησε όταν ρωτήθηκε που αφιερώνει αυτό το χάλκινο μετάλλιο: «Το αφιερώνω στις δύο μας και στους κόπους μας... γιατί μόνο οι δυο μας ξέρουμε πόση ώρα προπόνησης έχουμε "φάει" στο Σχοινιά και μέσα σ' αυτή τη βάρκα».

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου κατέληξε: «Η οικογένειά μου είναι εδώ. Στα τελευταία 200 μέτρα τους σκεφτόμουν να κάνουν αυτό το ταξίδι μέχρι το Λονδίνο με τα τόσο δύσκολα οικονομικά που έχει σήμερα κάθε ελληνική οικογένεια. Ηγουμενίτσα γεια σου»!

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!