Επέστρεψαν οι "χάλκινες" Ολυμπιονίκες

07/08/2012 • 19:37
Επέστρεψαν οι "χάλκινες" Ολυμπιονίκες
  • shares

Με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό και λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό τους επέστρεψαν στην Ελλάδα οι «χάλκινες» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Το επιτυχημένο δίδυμο του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών χάρισε στις 4 Αυγούστου το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής γυναικείας κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς και σήμερα για εκείνες, τα άλλα τρία ελληνικά πληρώματα και τους ομοσπονδιακούς προπονητές ένα κοπιαστικό ταξίδι με στόχο την κορυφή έλαβε τέλος.

«Δεν θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί τίποτα λιγότερο από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Όταν πετυχαίνεις πάνω από 90% το στόχο σου και μηδενίζει το κοντέρ... δεν ξέρεις πως νιώθεις. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι πετύχαμε. Το μετάλλιο το αφιερώνουμε σε μας και σε όσους χάρηκαν μαζί μας» δήλωσε κατά την άφιξή της η Αλεξάνδρα Τσιάβου. «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Το θέλαμε το μετάλλιο. Ελπίζω να έχουν μοιραστεί τη χαρά μας όλοι οι Έλληνες» πρόσθεσε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Η πρώτη γυναίκα γενικός γραμματέας Αθλητισμού στην Ελλάδα, Κυριακή Γιαννακίδου, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο το πλήρωμα που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στη γυναικεία κωπηλασία. Παρών ήταν και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, Δημήτρης Αγραφιώτης, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννη Καρρά.
Μοναδικός απών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο τεχνικός σύμβουλος της εθνικής, Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο οποίος ταξίδεψε απευθείας στην πατρίδα του, Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34