Πειθαρχική επιτροπή για τους ταραχοποιούς κολυμβητές

Η ΔΟΕ αποφάσισε να συστήσει πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα εξετάσει την υπόθεση του Ράιαν Λόχτε και των τριών συναθλητών του, οι οποίοι προκάλεσαν βανδαλισμούς σε βενζινάδικο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/08/2016 • 09:29
O Ράιαν Λόχτε
  • shares
Η ΔΟΕ αποφάσισε να συστήσει πειθαρχική επιτροπή, η οποία θα εξετάσει την υπόθεση του Ράιαν Λόχτε και των τριών συναθλητών του, οι οποίοι προκάλεσαν βανδαλισμούς σε βενζινάδικο του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ο Αμερικανός κολυμβητής είχε υποστηρίξει μάλιστα, πως είχε πέσει θύμα ληστείας, μαζί με τους Τζίμι Φέιγκεν, Γκούναρ Μπεντζ και Τζακ Κόνγκερ, όταν επέστρεφαν από ένα πάρτι. Όπως υποστήριξε άγνωστοι είχαν σταματήσει το ταξί στο οποίο επέβαιναν και τους αφαίρεσαν 400 δολάρια. 

Τελικά, αποδείχτηκε πως οι τέσσερις κολυμβητές δεν έπεσαν θύματα ληστείας και πως οι ίδιο ευθύνονται για βανδαλισμούς σε βενζινάδικο της βραζιλιάνικης πόλης. Οι βραζιλιάνικες αρχές θέλουν μεγαλύτερη τιμωρία για τους τέσσερις αθλητές, οι οποίοι αναγκάστηκαν ήδη να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, για τις ζημιές που προκάλεσαν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD