Βαράν:«Με τρελαίνουν όταν με συγκρίνουν με τον Σέρχιο Ράμος!»

4 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σουπερ Καπ, 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ισπανίας, 2 ισπανικά Σούπερ Καπ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία.

4 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σουπερ Καπ, 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ισπανίας, 2 ισπανικά Σούπερ Καπ και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία. 16 τίτλοι για ένα πραγματικό νικητή. Μόλις στα 25 του χρόνια.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ραφαέλ Βαράν «έκραξε» τους δημοσιογράφους που θέλησαν να τον συγκρίνουν με τον Σέρχιο Ράμος.Ο Γάλλος αμυντικός έδωσε μια συνέντευξη στην Equipe μιλώντας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το στιλ παιχνιδιού του και την προσωπικότητα του.
 

Το στυλ παιχνιδιού του 

«Μου ζητούν μερικές φορές να παίξω σαν τον Σέρχιο (Ράμος), να είμαι πιο επιθετικός, να είμαι έτσι ή κάπως διαφορετικός.Έχω το δικό μου στυλ και έχει δουλέψει καλά στην έως τώρα καριέρα μου. Μερικές φορές, κάποιοι προσπαθούν να με αλλάξουν».
.
Γίνε σαν τον Ράμος

«Με τρελαίνουν όταν με συγκρίνουν με τον Σέρχιο Ράμος. Τον ρωτούν αυτόν, αν θέλει να γίνει κάποιος άλλος παίκτης; Τον αποδέχονται ακριβώς όπως είναι. Είναι ο Σέρχιο Ράμος. Οπότε ας το καταλάβουν αυτό και ας με αποδεχτούν έτσι όπως είμαι».
 
Ο χαρακτήρας του 

Από τότε που ήμουν επτά χρονών έλεγαν ότι ήμουν καλό παιδί. Αλλά πάντα υπήρχε μια προσωπικότητα πίσω από αυτό. Ναι, είμαι φιλικός, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν μπορώ να κάνω αυτά που έχω κάνει στην Ρεάλ Μαδρίτης για επτά χρόνια, χωρίς να έχω χαρακτήρα».

Για τον Εμπαπέ

«Έχω γνωρίσει κάποιους… εξωγήινους, αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω δει τόσο νεαρό!  Όταν του μιλάω για τακτική,, δεν με αφήνει να τελειώσω τις προτάσεις. Καταλαβαίνει τα πάντα τόσο γρήγορα».

Η προσωπικότητα του

«Όταν υπάρχει ανάγκη να μιλήσει κάποιος, είμαι εκεί … Όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές, είμαι εκεί. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπήρχε στο πρώτο μισό του αγώνα μεγάλη πίεση, λογικό αφού έχουμε μια πολύ νεαρή ομάδα. Σε κάποια στιγμή τους είπα: «Ας έχουμε θετική σκέψη. Νικάμε με 2-1 και τα πρώτα 45 λεπτά ανήκουν στο παρελθόν».

Η Χρυσή Μπάλα

«Βλέπω το ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα, δεν ψάχνω για το επίκεντρο. Αλλά αν υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσω την Χρυσή Μπάλα, δεν πρόκειται να πω όχι. Εξαρτάται από τα κριτήρια … Αν δοθεί με βάση τα επιτεύγματα, τότε θα έχω θετική διάθεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο για έναν αμυντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.