Ειδική προθεσμία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έγκριση για τους μεγάλους

Συνεδρίασε την Πέμπτη η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ σε Β’ συνεδρίαση θερινής περιόδου 2018. Κατά τη συνεδρίαση ελέγχθηκαν όλοι οι φάκελοι όσων σωματείων-ΤΑΑ δεν είχαν ελεγχθεί στις 11 Ιουλίου 2018.

Συνεδρίασε την Πέμπτη η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ σε Β’ συνεδρίαση θερινής περιόδου 2018. Κατά τη συνεδρίαση ελέγχθηκαν όλοι οι φάκελοι όσων σωματείων-ΤΑΑ δεν είχαν ελεγχθεί στις 11 Ιουλίου 2018.
 
Μετά από σχετικό έλεγχο και ακροαματική διαδικασία κατά την οποία παρέστησαν εκπρόσωποι των ΤΑΑ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013 (έγινε και επικοινωνία με ενδιαφερόμενους αθλητές και εκπροσώπους τους δια μέσω του εκπροσώπου του ΠΑΣΑΠ Βασίλη Μηνούδη), αποφασίστηκαν τα εξής: 

1)  Αδειοδοτούνται ομόφωνα για το πρωτάθλημα της Volley League 2018-19 τα ΤΑΑ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. 

2)  Αδειοδοτείται κατά πλειοψηφία (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ-Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013

3)  Χορηγήθηκε κατά πλειοψηφία  (υπέρ οι εκπρόσωποι ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ – Κατά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ), ειδική προθεσμία συμπλήρωσης ελλείψεων του φακέλου του, στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

4)  Αν και το σωματείο του Εθνικού Πειραιώς είχε υποβάλλει στην Επιτροπή φάκελο πληρωμών στους αθλητές του, η επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος δεν πρέπει να ελεγχθεί λόγω αποχώρησης του από την ΕΣΑΠ και μη συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Volley League 2018-19.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου έχουν αδειοδοτηθεί τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.