Επιστροφή χρημάτων, λόγω... οροφής

26/07/2012 • 20:30
Επιστροφή χρημάτων, λόγω... οροφής
  • shares
Το «Aquatics Centre» είναι μια από τις μόνιμες εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και το οποίο θα φιλοξενήσει την κολύμβηση, τη συγχρονισμένη κολύμβηση, τις καταδύσεις και την κολύμβηση του μοντέρνου πεντάθλου.

Σχεδιάστηκε από τη διεθνώς αναγνωρισμένη αρχιτέκτονα, Ζάχα Χαντίντ, η οποία έδωσε κυματοειδή μορφή στην οροφή της, ωστόσο αυτό το σχήμα περιορίζει τη θέση για εκατοντάδες θεατές που θα παρακολουθήσουν τα αγωνίσματα των καταδύσεων. Έτσι, η οργανωτική επιτροπή (Locog) στέλνει e-mail στους κατόχους των θέσεων, η θέα των οποίων επηρεάζεται από την οροφή και οι οποίοι είναι περίπου 600 για τα αγωνίσματα της πλατφόρμας 10 μέτρων, προκειμένου να τους ενημερώσει ότι ενδέχεται να μην έχουν πλήρη εικόνα της κατάδυσης των αθλητών. «Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις καταδύσεις.

Όλες οι θέσεις που έχουμε πουλήσει έχουν θέα της πισίνας και των καταδυτών. Ένας πολύ μικρός αριθμός θέσεων δεν μπορεί να δει ολόκληρη την προσπάθεια κάθε καταδύτη, αλλά έχει καλή θέα προς τις μεγάλες οθόνες», αναφέρει η Locog στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και προσθέτει: «Πιστεύουμε ότι, παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσει να είναι μια σπουδαία εμπειρία σε μια σπουδαία ατμόσφαιρα».
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος Τύπου της Locog δήλωσε πως θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων σε κατόχους εισιτηρίων με περιορισμένη θέα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.