O Ράμος γύριζε ντοκιμαντέρ!

Την ώρα που η Ρεάλ αποκλειόταν από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος ήταν...πρωταγωνιστής στα VIP του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Την ώρα που η Ρεάλ αποκλειόταν από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος ήταν…πρωταγωνιστής στα VIP του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Μαδριλένοι πλήρωσαν ακριβά την επιλογή να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο αρχηγός τους στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ και να απουσιάσει από την χθεσινή ρεβάνς, θεωρώντας ότι η πρόκριση είχε επιτευχθεί μετά το 2-1 του Άμστερνταμ.

Τελικά, ο Ράμος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές από την ΟΥΕΦΑ επειδή επιδίωξε να παρατηρηθεί με κίτρινη, αλλά η τιμωρία εντός αγωνιστικού χώρου ήταν πολύ πιο σκληρή.

Ο Άγιαξ εκθρόνισε τη «βασίλισσα» κερδίζοντας 4-1, την ώρα που ο Σέρχιο Ράμος παρακολουθούσε από την ειδικά διαμορφωμένη (ακόμα και με τα αρχικά του!) σουίτα στο «Μπερναμπέου».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Marca, τις αντιδράσεις του Ράμος κατέγραφε τηλεοπτική κάμερα για ντοκιμαντέρ παραγωγής του Amazon, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.