Χατζηδιάκος: ” Θα πάει καλά ο Παναθηναϊκός ”

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, φορώντας τη φανέλα της Άλκμααρ και μίλησε στο novasports.gr για τη "νουβέλ βαγκ" του Τριφυλλιού και την εικόνα των Πράσινων στο πρώτο φιλικό τους τεστ.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, φορώντας τη φανέλα της Άλκμααρ και μίλησε στο novasports.gr για τη “νουβέλ βαγκ” του Τριφυλλιού και την εικόνα των Πράσινων στο πρώτο φιλικό τους τεστ. 

Ο 21χρονος Έλληνας αμυντικός σχολίασε την παρουσία του Παναθηναϊκού στο ματς με την Άλκμααρ και το νέο σύστημα που έχει εφαρμόσει ο Γιώργος Δώνης, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι,  αλλά και στο όνειρο της Εθνικής ομάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Χατζηδιάκου στο novasports.gr: 

Για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: 

” Τα περισσότερα παιδιά στον Παναθηναϊκό είναι νέα σε ηλικία, κάτι που συμβαίνει και στη δική μας ομάδα. ΄Ηταν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Εμείς έχουμε παίξει ήδη τρία φιλικά παιχνίδια απέναντι σε καλούς αντίπαλους “. 

Για το αν μπορεί να πετύχει κάτι καλό ο εφετινός Παναθηναϊκός: 

” Πιστεύω ότι μπορεί. Το σύστημα που παίζει είναι καλό και αρκετά σύγχρονο, καθώς οι περισσότερες ομάδες στο Μουντιάλ αγωνίστηκαν με 3-5-2, όπως κάνουν το τελευταίο διάστημα και αρκετές μεγάλες ομάδες στην Αγγλία. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Έχουν έναν νέο προπονητή και αρκετά νέα παιδιά με θέληση για να πετύχουν. Φάνηκε ότι ήταν το πρώτο τους παιχνίδι και χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσουν το νέο σύστημα. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου για να προσαρμοστούν”. 

Για την ανταλλαγή φανελων με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη: 

“Τα παιδιά τα γνωρίζω από την εθνική ομάδα και έχουμε διατηρήσει επαφές. Μιλήσαμε για λίγο μετά τη λήξη του αγώνα και τους ευχήθηκα τα καλύτερα για τη νέα σεζόν”. 

Για τη δύσκολη κατάσταση που περνάει ο Παναθηναϊκός: 

” Καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Είναι πραγματικά κρίμα μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα να αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Είναι κρίμα… “

Για τους προσωπικούς του στόχους με την Άλκμααρ: 

“Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μου. Πέρυσι προσαρμόστηκα, πήρα χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια μου. Τερματίσαμε την περσινή σεζόν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Ελπίζω να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να έχουμε μια καλή πορεία”. 

Για το αν στοχεύει σε μια κλήση στην Εθνική Ελλάδας: 

“Αυτό είναι το όνειρο μου. Έχω αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων, ωστόσο η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ένα από τα όνειρα μου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.