Το spin-off του “Z Nation” έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Jaime King

Με τίτλο "Black Summer".Από τον συν-δημιουργό Karl Schaefer και συμπαραγωγό John Hyams του "Z...

Με τίτλο “Black Summer”.

Από τον συν-δημιουργό Karl Schaefer και συμπαραγωγό John Hyams του “Z Nation” έρχεται μία spin-off σειρά στο Netflix, και φέρνει μαζί της ορδές από ζόμπι.

Από αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline μάθαμε πως το Netflix ζήτησε μία σειρά 8 επεισοδίων, χωρίς πιλότο, από τους Schaefer και Hyams, με τίτλο “Black Summer”. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν ήδη συνεργαστεί για το “Z Nation”, το οποίο προβάλλεται στο SyFy για τέσσερις σεζόν και προετοιμάζει την πέμπτη.

Ο Scaefer έχει υπογράψει το σενάριο επεισοδίων για αρκετές σειρές, περιλαμβάνοντας τις “The Dead Zone” και “Eureka”, ενώ υπήρξε επιπλέον δημιουργός της σειράς “Eerie Indiana”. Ο John Hyams έχει σκηνοθετήσει την ταινία “Universal Soldier: Day of Reckoning” στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Jean- Claude Van Damme, και μερικά επεισόδια του “Z Nation”, ανάμεσα σε άλλες γνωστές του δουλειές.

Η παρουσία της Jaime King είναι γνωστή τόσο στον τηλεοπτικό χώρο όσο και στον κινηματογραφικό. Η King ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Lemon Breeland για τη σειρά “Heart of Dixie” και συμμετείχε στον κόσμο του Star Wars μέσω της σειράς “Star Wars: The Clone Wars”. Επιπλέον, συμμετείχε στο cast των ταινιών “White Chicks”, “Sin City”, “My Bloody Valentine” και πολλών άλλων.

Ο ρόλος της στη σειρά “Black Summer” θα είναι αυτός “μίας μητέρας, αποσχισμένης από την κόρη της, που ξεκινά ένα βασανιστικό ταξίδι για να τη βρει”. Ο χαρακτήρας της King φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει το πιο θανατικό καλοκαίρι μίας αποκάλυψης των ζόμπι και θα πρέπει να λάβει σκληρές αποφάσεις.

Τα γεγονότα της σειράς “Z Nation” διαδραματίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε ένα φανταστικό περιβάλλον όπου μία επιδημία έχει προκαλέσει την αποκάλυψη των ζόμπι. Τρία χρόνια αφού η ζόμπι- πανούκλα έχει αφανίσει μεγάλο πληθυσμό της ανθρωπότητας, μία ομάδα καθημερινών ηρώων προσπαθεί να μεταφέρει έναν επιζώντα στο τελευταίο εργαστήριο έρευνας ιών, προκειμένου να εξετάσουν το αίμα του.

Η Jaime King στο “My Bloody Valentine”.

Σωρεία νέων καταφθάνει με το SDCC 2018. Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις μέσω του IGN.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.