Λιβανέζοι δεν προπονήθηκαν δίπλα από Ισραηλινούς

28/07/2012 • 02:00
Λιβανέζοι δεν προπονήθηκαν δίπλα από Ισραηλινούς
  • shares

Δεν ανήκουμε στο ίδιο τατάμι! Κάπως έτσι αντέδρασαν οι δύο Λιβανέζοι τζουντόκα όταν είδαν ότι οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου τους τοποθέτησαν για προπόνηση ακριβώς δίπλα στους Ισραηλινούς. «Εμείς είχαμε προπόνηση. Ηλθαν δύο Λιβανέζοι, μας είδαν, δεν τους άρεσε και πήγαν στους διοργανωτές, οι οποίοι έφτιαξαν ένα πρόχειρο τείχος ανάμεσά μας!» είπε ο Νιτζάν Φαράρο, εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Ισραήλ.

Πράγματι, οι Λιβανέζοι ζήτησαν από τους υπεύθυνους στο προπονητήριο του Ρέντμπριτζ να υψώσουν ειδικό διαχωριστικό, ώστε να μην βλέπουν τους συναθλητές τους. Το γεγονός υποβαθμίστηκε από τους Αγγλους, που εξήγησαν ότι η χρήση των διαχωριστικών είναι συνηθισμένη διαδικασία, που χρησιμοποιείται όταν οι προπονητές θέλουν να αποφύγουν την "κατασκοπεία" των αντιπάλων. Οι Λιβανέζοι δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό, ενώ και ο Φεράρο έριξε τους τόνους λέγοντας: «Δεν τρέχει τίποτα. Εμείς δεν μπλέκουμε την πολιτική με τον αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον