Μουρίνιο για Ρεάλ: “Κανένα πρόβλημα να επιστρέψω”

Οι ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, είναι το λιγότερο δύσκολες για όλους στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έρχεται να ταράξει κι άλλο το ηδη τεταμένο κλίμα.

Οι ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, είναι το λιγότερο δύσκολες για όλους στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έρχεται να ταράξει κι άλλο το ηδη τεταμένο κλίμα. 

«Δεν θα έβλεπα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, η δουλειά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ό, τι είχα», είπε στην ιστοσελίδα Deportes Cuatro ο Πορτογάλος, που κάθισε στον πάγκο των “μερένχες” την τριετία 2010-2013, συνεχίζοντας:

«Κάναμε φανταστικά πράγματα, κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα με μοναδικό τρόπο και είχαμε επίσης κακές στιγμές. Εκανα λάθη και βελτιώθηκα πολύ ως προπονητής και ως άτομο μετά από αυτή την εμπειρία. Δεν είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Τσέλσι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στις Ρεαλ, Πόρτο, Ίντερ, σε όλες τις ομάδες που είχα. Αν κάποιος σε αγαπάει είναι ένα καλό συναίσθημα. Η μόνη ομάδα που έφυγα και με φώναξε ξανά, ήταν η Τσέλσι. Με ρώτησαν ποιοι παίκτες πρέπει να αγοράσει η Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησα ότι είναι θέμα του Σολάρι και του προέδρου, όχι δικό μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.