Μολύνθηκε η Βαν Άκερ

Η Έβι Βαν Άκερ είναι το πρώτο θύμα των μολυσμένων νερών του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από βακτήριο, το οποίο της προκαλεί δυσεντερία.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/08/2016 • 10:09
Η Έβι Βαν Άκερ
  • shares
Η Έβι Βαν Άκερ είναι το πρώτο θύμα των μολυσμένων νερών του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από βακτήριο, το οποίο της προκαλεί δυσεντερία. H Βελγίδα ιστιοπλόος είχε μεταβεί στη Βραζιλία από τον περασμένο Ιούλιου, προκειμένου να προπονηθεί στα νερά της περιοχής του Ρίο Ντε Τζανέιρο και να εγκλιματιστεί στις καιρικές συνθήκες. Η χάλκινη ολυμπιονίκης του Λονδίνου είχε στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια των αγώνων στον κόλπο Γκουανάμπρα και σύμφωνα με τον προπονητή της, διαπιστώθηκε πως έχει μολυνθεί.

Χαρακτηριστικά, ο Βιλ Βαν Μπλάντελ τόνισε: «Η Έβι μολύνθηκε στις αρχές Ιουλίου με ένα βακτήριο που προκαλεί δυσεντερία. Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να διαταράξει τα επίπεδα ενέργειας ενός ανθρώπου για διάστημα έως και τρεις μήνες. Την Τετάρτη έγινε ξεκάθαρο ότι δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια. Η πιθανότητα να μολύνθηκε από την επαφή της με το νερό είναι πολύ μεγάλη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51