Έμερι: «Να μάθουμε να παίζουμε και με δέκα»

Ο Ουνάι Έμερι ήταν απογοητευμένος με την ήττα της Άρσεναλ από την Ρεν αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του μπορούν να κάνουν την ανατροπή στη ρεβάνς.

Ο Ουνάι Έμερι ήταν απογοητευμένος με την ήττα της Άρσεναλ από την Ρεν αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του μπορούν να κάνουν την ανατροπή στη ρεβάνς.

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στη Γαλλία, όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και στη συνέχεια δέχτηκαν τρία γκολ, με αποτέλεσμα η Ρεν να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στους «οκτώ» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Η κόκκινη κάρτα άλλαξε το παιχνίδι περισσότερο απ’ όσο θα θέλαμε. Τα πρώτα λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, σκοράραμε και δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες. Όμως μετά την κόκκινη έκαναν περισσότερα απ’ όσα θα θέλαμε. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για μας, αλλά το επόμενο ματς θα ξεκινήσουμε με 11 εναντίον 11, στο σπίτι μας και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, με τους οπαδούς να μας στηρίζουν. Μία κόκκινη κάρτα μπορεί να έρθει στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλά και με δέκα παίκτες», είπε ο Ισπανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.