Το Netflix αποκαλύπτει τα νέα του projects, βασισμένα στα κόμικς του Mark Millar

Παλιές και νέες ιστορίες του Millar θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη.Το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη...

Παλιές και νέες ιστορίες του Millar θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη.

Το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη λίστα με τα νέα του projects, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά, τα οποία θα είναι βασισμένα στις ιστορίες του Mark Millar, περιλαμβάνοντας τα “Empress”, “Huck”, “Sharkey The Bounty Hunter”, “Jupiter’s Legacy” και “American Jesus”.

Οι σειρές και οι ταινίες του Netflix καλύπτουν το υλικό του σε μεγάλο εύρος, από το διαστημικό δράμα του “Empress” στους υπερήρωες πολλών γενεών του “Jupiter’s Legacy”. Θα υπάρχουν επίσης εντελώς νέες ιστορίες που θα προσαρμοστούν στα comics αργότερα, το πρώτο από τα οποία θα είναι το “Sharkey The Hunter Bounty”.

Το “Empress”, που αρχικά δημοσιεύτηκε από την Marvel, προσαρμόζεται σε ταινία. Σε αυτήν, η Queen Emporia είναι παντρεμένη με τον Kig Morax, το χειρότερο δικτάτορα του γαλαξία. Δραπετεύει από το παλάτι με τα παιδιά της, και κρύβετε με κάθε τρόπο από τον σύζυγό της και τον στρατό του. Η Lindsey Beer προσαρμόζει το κόμικ σε μια ταινία μεγάλου μήκους, με τον Joe Roth και τον Jeff Kirschenbaum ως παραγωγούς.

Το “Huck”, που αρχικά δημοσιεύτηκε από το Image Comics, θα είναι μια ταινία μεγάλου μήκους που θα διαδραματίζεται σε μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη, όπου ο Huck “χρησιμοποιεί τις ειδικές του δυνάμεις για να κάνει μια καλή πράξη κάθε μέρα”. Αν και η πόλη διατηρεί τις ικανότητές του μυστικές, ένας νεοφερμένος προειδοποιεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Huck. Ο Ted Melfi προσαρμόζει το κόμικ σε μια ταινία μεγάλου μήκους, με τους Neal H. Moritz και τον Toby Jaffe ως παραγωγούς.

Το “Sharkey The Bounty Hunter” είναι μια νέα ιστορία του Millar, που διαδραματίζεται σε ένα νέο sci-fi σύμπαν. Ο Sharkey είναι ένας κυνηγός αμοιβών που παρακολουθεί τους εγκληματίες σε όλο τον γαλαξία μέσα από το φορτηγό παγωτού που μετατρέπεται σε πύραυλο και είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο κυνήγι της καριέρας του. Η ιστορία θα προσαρμοστεί σε κόμικ το επόμενο έτος, ενώ ο Michael Bacall γράφει το σενάριο για την ταινία μεγάλου μήκους.

Το “Jupiter’s Legacy” προσαρμόζεται σε μια τηλεοπτική σειρά, όπου η πρώτη γενιά υπερηρώων της δεκαετίας του 1930 μεταβιβάζει τις ικανότητες στα παιδιά τους, οι οποίοι επί του παρόντος αγωνίζονται να ανταποκριθούν στις θρυλικές επιδόσεις των προκατόχων τους. Ο Steven S. DeKnight θα είναι υπεύθυνος για την ομαλή ροή της σειράς, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης για το πρώτο επεισόδιο, ενώ οι Lorenzo di Bonaventura και Dan McDermott θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς.

Το “American Jesus”, αρχικά δημοσιευμένο από το Comics Image, προσαρμόζεται σε μια πολύγλωσση σειρά, με γλώσσες ομιλίας τα ισπανικά και τα αγγλικά. Εστιάζεται σε ένα δώδεκα χρονών αγόρι που ανακαλύπτει ότι είναι ένας αναγεννημένος Ιησούς Χριστός, μετατρέποντας το νερό σε κρασί, θεραπεύοντας τους ανάπηρους και ανασταίνοντας τους νεκρούς. Οι Everardo και Leopoldo Gout θα λειτουργήσουν ως συνάδελφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί, με την διεύθυνση του Everardo.

Το Netflix απέκτησε την εταιρεία του Mark Millar, την Millarworld, το προηγούμενο έτος και άρχισε γρήγορα να αναπτύσσει έργα με τους Mark και Lucy Millar, συμπεριλαμβανομένου και του “The Magic Order”.

“Η σύζυγός μου Lucy και εγώ είμαστε έντεκα μήνες στη δουλειά μας στο Netflix και είναι ό,τι ελπίζαμε”, δήλωσε ο Millar. “Για να βλέπεις μια ταινίες που βασίζεται στο έργο σου κάθε δύο χρόνια είναι απίστευτα συναρπαστικό, αν όλα αυτά συμβαίνουν όμως πιο άμεσα και με τόσο ταλέντο, αυτό είναι κάτι το απίστευτο.”

Ο Millar είναι Σκοτσέζος συγγραφέας κόμικς, γνωστός για την δουλειά του στα “Kick-Ass”, “Kingsman” και πολλά ακόμα. Επίσης, έγραψε τα κόμικς στα οποία βασίστηκαν οι ταινίες “Captain America: Civil War” και “Logan”, αν και δεν είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την ταινία του “Civil War”.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.