Μιλλούση: «Δεν υπάρχουν χρήματα»

27/07/2012 • 14:34
Μιλλούση: «Δεν υπάρχουν χρήματα»
  • shares

Στην έλλειψη χρημάτων για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής αναφέρθηκε η Βασιλική Μιλλούση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί και πάλι σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2000. Η 28χρονη αθλήτρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρξαν κατά την προετοιμασία της, καθώς επίσης και για συναθλήτριες που είχε κατά καιρούς.

Αρχικά, τόνισε: «Πριν από το 2004 είχα σταματήσει για τρία χρόνια, εξαιτίας της ομοσπονδίας από την οποία μου είπαν ότι ήμουν πάρα πολύ μεγάλη για το άθλημα. Ήμουν 19 ετών τότε και στεναχωρήθηκα πολύ γι 'αυτό. Δεν ήθελα να πάω καν στο γυμναστήριο».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν οι άλλες κοπέλες στην ομάδα μου. Ήταν πολύ μικρές για μένα και δεν με καταλάβαιναν. Ελεγαν: γιατί επέστρεψες; Είσαι πάρα πολύ μεγάλη. Νομίζω πως ήταν φοβισμένες ότι θα πάρω τη θέση τους. Και τώρα έχω όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια να έχουν σταματήσει τον αθλητισμό».

Τέλος, η Μιλλούση συμπλήρωσε: «Η ελληνική ομοσπονδία μας βοηθά πολύ, αλλά δεν έχουμε αρκετά χρήματα για την προετοιμασία μας. Είμαστε χωρίς γιατρό και φυσιοθεραπευτές. Αλλά είμαστε Έλληνες, είμαστε δυνατοί και θα επιβιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.