Ελπίζει για πρόκριση η Μιλλούση

29/07/2012 • 13:44
Ελπίζει για πρόκριση η Μιλλούση
  • shares

Αισιόδοξη πως θα δώσει τελικά το «παρών» στον τελικό του σύνθετου ατομικού δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση. Η Ελληνίδα γυμνάστρια της ενόργανης τόνισε πως το πρόγραμμα που εκτέλεσε ήταν αρκετά καλό, χωρίς λάθη και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση όλων των προσπαθειών από τις υπόλοιπες αθλήτριες, προκειμένου να δει αν θα αγωνιστεί στον τελικό.

Αρχικά, η Μιλλούση τόνισε: «Πήγε πολύ καλά ο αγώνας, χωρίς λάθη και χωρίς πτώσεις. Κατ΄ αρχήν έγινε αυτό που ήθελα, ευχαριστήθηκα πάρα πολύ τον αγώνα, μπήκα μέσα και έζησα τα πάντα, νομίζω και για το λόγο αυτό βγήκε το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα αναμένω, ήταν μόλις ο πρώτος όμιλος, το πρόγραμμα πήγε αρκετά καλά, αν και η βαθμολογία είναι λίγο χαμηλή».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Είμαι υποχρεωμένη να αναμένω και τις άλλες κοπέλες να αγωνιστούν. Μέχρι στιγμής είμαι 3η στο σύνθετο (σ.σ. περνούν στον τελικό οι 24) με 53,524 βαθμούς, ενώ πήρα 14,366 βαθμούς στην δοκό ισορροπίας κι ελπίζω να είμαι και εδώ στον τελικό. Αυτή τη στιγμή στη δοκό είμαι πρώτη, αλλά υπάρχουν πολλές καλές αθλήτριες που θα αγωνιστούν στη συνέχεια. Περνούν οι οκτώ πρώτες, είναι δύσκολο να περάσω, αλλά αν οι βαθμολογίες εξακολουθήσουν να είναι χαμηλές, μπορώ να μπω στον τελικό της δοκού που είναι στις 7 Αυγούστου. Ο τελικός στο σύνθετο θα γίνει στις 2 Αυγούστου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51